star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 399 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 399 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 44m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1971
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Debrecen Epreskert városrészén egy csendes forgalomtól mentes utcában 1971-ben épült 44 nm-es 1+ fél szobás tégla építésű szigetelt, gáz cirkó fűtéses ikerház ELADÓ!

Az ingatlan 399 nm-es telken helyezkedik el és a 90-es években a tetőszerkezetet felújították, a külső falat 5 cm-es EPS szigeteléssel és nemesvakolattal látták el, külső ablakai nagyrészt műanyagra lettek cserélve illetve néhány éve egy 2,6 kW-os inverteres klímaberendezés és szinte új cirkó kazán is beépítésre került. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

Az udvaron található egy 25 nm-es jelenleg lakáscéllal használt melléképület, ami az építésekor garázs és tároló funkciót látott el és amit akár vissza is lehet állítani az eredeti állapotára vagy használható a jelenlegi funkciójában is külön lakrészként! A kert rendezett és gondosan karbantartott.

A ház átlagos állapotban van, de tulajdonosa gondosan tartotta karban így akár azonnal költözhető!!

Az ingatlan per és tehermentes így azonnal bírtokba vehető!

Megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen az elérhetőségeimen.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
1.7m²
Előszoba
5.9m²
Fürdőszoba
2.6m²
étkező
5.5m²
Konyha
5.4m²
Szoba
5m²
Nappali
18m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Epreskert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638689


DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638689

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Debrecen, epreskerti ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m², míg a hozzá tartozó teleké 399 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 852 273 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi Tamás referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638689. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Epreskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.