star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 150 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

91,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 150 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 150m²


Ár:

91 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Cserélhetőség:

Debrecen kisebb lakás (garzon) beszámítható.

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó egy különleges adottságú ingatlan Alsó-Józsán, a Homokhát utcán, kis forgalmú, csendes utában. Itt egyszerre élvezheti a város közelségét, a falusias környezet és az erdő nyugalmát. Az 1982-ben épült, B30-as tégla építésű ingatlan, 6 szobával rendelkezik, mennyezet-és homlokzat hőszigetelt, fa és műanyag nyílászárókkal ellátott, duplakomfortos családi ház, klímával, riasztóval. Gáz -és vegyes tüzeléssel rendelkezik. Tekintélyt parancsoló 24méter hosszú utcafronttal rendelkezik, hátsó szomszéd maga az erdő. A panorámás ingatlan, pihenőkerttel, kis kerti tóval, főzőhellyel, melléképülettel rendelkezik. A nagy méretű, észak-dél tájolású telek használat szempontjából két részre oszlik. Az utca felőli, kb 1000 nm-es területen található egy családi ház, valamint több melléképület, parkosított udvar, hátul van kialakítva a „mini családi lovarda”.
A telek hátulsó része lótartásra van kialakítva. Található rajta egy dupla angol bokszos akácfa istálló szénapadlással, mellette szénatároló. A bokszok a kb 20 x 40 m méretű karámra nyílnak, mely tökéletesen megfelel lovaglásra is, három reflektorral este is bevilágítható. Talaja homok. Egyik oldalról drótkerítés – sövény – villanypásztor határolja, a másik oldalról tölgyfa palánk és villanypásztor. A területen van még egy különálló angol boksz, ami akár lótartásra, akár takarmány tárolásra is használható. A hely készen áll a ló fogadására, csak be kell vezetni, és el kell elengedni! A telek tenyészetkóddal és tartási hely kóddal rendelkezik ló és szarvasmarha állatfajokra!
Buszmegálló, óvoda, általános iskola, bolt, gyógyszertár gyalog 5 perc. A Józsa-park autóval 3 perc, Debrecen kb 10 perc.


Elhelyezkedés

Debrecen, Józsa, Homokhát utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563996


Vezendiné Loós Katalin

Vezendiné Loós Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563996

Vezendiné Loós Katalin

Vezendiné Loós Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Debrecen, józsai (Homokhát utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 91,9 millió Ft, négyzetméter ára 612 667 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vezendiné Loós Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563996. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Józsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.