star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Józsa

  • 88m²


Ár:

76 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Debrecen-Józsán központi elhelyezkedésű,2 szoba, +nappali-étkező-konyhás igényes, önálló, földszintes családi ház, Eladó!
Jellemzői:

. - 88nm hasznos alapterület önálló, rendezett, jó beosztású családi ház + 20 nm nyári konyha,
. - A ház téglából épült, masszív beton alapra,felújításkor külső szigetelést is kapott
. - Tágas nappali+étkező+konyha, 2szoba, fürdőszoba, kamra, előszoba került kialakításra.
. - Az udvar belső részéből egy hátsó ajtón keresztül is bejuthatunk a házba. Innen a padlástér és a pince ajtaja, ill. a kamra hátsó ajtaja is elérhető.
. - Praktikus, minden igényt kielégítő nyári konyha került kialakításra, melyet a kert különböző pontjairól könnyen el tudunk érni, remek helyszín családi és társas összejöveteleknek

. - A fűtést gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással. .,Az épület A++-os besorolású, így a havi gázszámla 10eFt, melybe a fűtésen kívül a főzés és a meleg víz használat is beletartozik.
. - A dupla, hőszigetelt fa ablakok (4 réteg üveg) minden zajt és hideget-meleget kint tartanak .
- 500nm-es, ápolt növényekkel tarkított, nyugalmat árasztó udvaron, található még: magaságyás, épített kerti kút, udvari kemence, 2db autóbeálló és szerszámtároló is.
. – Az ingatlan az alábbi kényelmi eszközökkel van felszerelve : klíma, távirányítós nagykapu, videó kaputelefon, riasztórendszer, és automata öntözőrendszer is.
. - Kiváló infrastruktúra, közlekedés,biztonságos környezet !Családias hangulatú,Debrecen kertvárosi része. Bevásárló központ,piac,iskolák, óvodák, bölcsődék, stb
Debrecenig kiépített kerékpárút és még számos lehetőség várja az itt lakókat !!
. - Ajánlom mindazoknak akik egy kényelmes, jól elhelyezkedésű, földszintes családi házban szeretnének beköltözni. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, megtekintéssel és további információval kapcsolatban keressen bizalommal!
Birtokba vétel megegyezés szerint.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, abban az esetben teljes körű ügyintézést biztosítva, regisztrált hitelügyintézőnk díjmentesen megkeresi az Ön számára legmegfelelőbb lakásfinanszírozási hitelterméket. Egyben leveszi válláról az ügyintézés terheit, mellyel időt és pénzt takaríthat meg.
Irányára: 76 900 000 Ft

AZ ÁR NINCS KŐBE VÉSVE, BÁTRAN TEGYEN AJÁNLATOT !


Elhelyezkedés

Debrecen, Józsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658142


Illésné Németh Marianna

Illésné Németh Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Illésné Németh Marianna

Illésné Németh Marianna

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658142

Illésné Németh Marianna

Illésné Németh Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Illésné Németh Marianna

Illésné Németh Marianna

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Debrecen, józsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 873 864 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Illésné Németh Marianna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Józsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.