star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Liget lakópark

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Liget lakópark

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Liget lakópark

  • 150m²


Ár:

154 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó Debrecen város egyik legszebb és legkedveltebb részén, a Debrecen Liget lakóparkban található sorházunk.

A 150 m²-es lakótér és a 360 m²-es telekméret lehetővé teszi, hogy kényelmesen és tágasan éljen tulajdonosa.
A 2 szintes épület újszerű állapotban van, 4 szoba, 1 nappali, valamint 2 fürdőszoba, 1 gardróbhelyiség áll rendelkezésre.

A fenntarthatóságban 5 kw napelemrendszer segíti, mely szaldó elszámolású, elektromos autó töltését is kiszolgálja 0 ft havidíj fizetése mellett, éves elszámoláskor visszatérítés is előfordult.

A felszerelt és modern konyha mellett egy kellemesen elszeparált kertrész és parkosított udvar is tartozik a házhoz, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. Az épületet tagolt tömegek alkotják, alacsony dőlésszögű tető, terrakotta cserép fedés, a visszaugratott emeleti részeknél, szinteket elválasztó tető fut körbe, minőségi és időtálló megoldásokkal találkozhat az új tulajdonos. Kialakítása kapcsán az emelet teljes értékű, ferde falaktól mentes alapterületet biztosít.

A gardróbhelyég mellett az ingatlan emeleti folyosóján, továbbá garázsában is jelentős méretű praktikus beépített szekrények segítik a tárolást.

Elektromos garázskapu egy 30 nm-es garázsba biztosít közvetlen beállást, továbbá a garázs előtt 2 autó számára + parkolási lehetőséget kínál a térkövezett szabad terület.

Az ingatlan, csendes zsákutcában épült 2008-ban, kedvező tájolással, szépen körbenapozott épület, északi falával csatlakozik a szomszéd épülethez.
A nappaliból közvetlen kertkapcsolat nyílik a teraszra, melyen az elhelyezett pergolát a déli és nyugati napsugarak is elérik, automata árnyékolókkal szabályozhatjuk a napsütés mértékét.
Műanyag, hőszigetelt ablakai redőnnyel ellátottak.

Automata öntözőrendszer gondoskodik a füvesített kert szépségéről, a kertvilágítás pedig esténként varázslatos hangulatot teremt. Az öntöző rendszer külön vízórával rendelkezik, melynél csatornázási díj nem kerül elszámolásra.

Az épített kerítéssel, zöld növény fallal kellemesen elszeparált kertben tároló is rendelkezésre áll.

Az ingatlan riasztórendszerrel ellátott, 1 klímával felszerelt.
Fűtése és meleg víz ellátása gáz-cirkó kazánnal történik, a földszinten a padlófűtésen kívül kandalló is kiépítésre került, az emeleten radiátorok biztosítják a helyiségek fűtését.
Gázszámlája 15.000- Ft alatti.

A hirdetett ár irányár!

Csere is szóba jöhet értékegyeztetéssel! Telek, kisebb családi ház, de akár lakás beszámítására is nyitottak vagyunk.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, tekintse meg az ingatlant és tegye meg ajánlatát.

További kérdéssel megtekintéssel kapcsolatban hétvégén is fogadom hívását!
Elérhetőség: 30/339-1481 alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, kertrész, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, zöld övezet, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, saját tároló, kandalló, napvédő rolók, kertkapcsolat, dupla garázs, napelem, szúnyogháló, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Debrecen, Liget lakópark, Debrecen Liget lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613255


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613255


Az általad megtekintett eladó Debrecen, Liget lakóparki (Debrecen Liget lakópark) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 032 667 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Marti Elvira referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613255. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Liget lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.