star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Óváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 142 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Óváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 142 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Óváros

  • 54m²


Ár:

49 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Ez az igényesen felújított házrész egy kivételes lehetőséget kínál a kényelmes és stílusos városi életre a debreceni óváros keresett környezetében. Az ingatlan egy csendes és kulturált környéken helyezkedik el, kiemelt övezetben, mindössze 5 perces sétára a városközponttól.

-Méret és elrendezés: Az ingatlan 54 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, két szobával, melyek tágas és világosak. A magas színvonalú felújításnak köszönhetően az otthon modern kényelmet és funkcionalitást kínál.

-Kert és parkolás: Az ingatlanhoz egy 142 négyzetméteres önálló kert is tartozik, mely ideális teret biztosít kerti pihenéshez és szabadtéri tevékenységekhez. Emellett autóbeálló is rendelkezésre áll az ingatlanhoz tartozó udvaron, biztosítva a kényelmes parkolási lehetőséget.

-Kényelem és extrák: A házrészben padlófűtés és klíma is található, így az otthon mindig kellemes hőmérsékletű. A konyha magas műszaki tartalommal rendelkezik, modern berendezésekkel és minőségi anyagokkal felszerelve, hogy a főzés élmény legyen. Az udvaron tároló is található, ami ideális helyet biztosít a háztartási eszközök és kerékpárok tárolására.

-Építési jellemzők: A ház tégla épületként került kialakításra, mely masszív és időtálló szerkezetet biztosít. Társasházként van nyilvántartva, így biztosítva van a közösség együttélésének szabályos módját.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet kényelmét és szépségét, miközben egy modern és gondosan megtervezett otthonban élnek Debrecen egyik legelőnyösebb helyén.

Ez az ingatlan a “Felezőcsomag” megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Gardrób
5m²
Közlekedő
4.7m²
Szoba
6.5m²
Szoba
6.6m²
Fürdőszoba
4.5m²
Konyha
18m²
Előszoba
9m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6659718


+36 70

Ingatlannet kód: NET6659718


Az általad megtekintett eladó Debrecen, Óvárosi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 142 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 925 741 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Erdős Attila referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659718. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.