star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Tégláskert

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 568 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Tégláskert

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 568 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Tégláskert

  • 130m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó Debrecen belterületén, kertvárosi környezetben az Egyletkert lakópark közelében ÚJ ÉPÍTÉSŰ (2021) 130 nm alapterületű, igényes - letisztult formavilágú, minőségi anyagokkal, stílusos, időtálló, homlokzattal kivitelezett, dupla komfortos, ENERGIATAKARÉKOS családi ház 1568 nm önálló telken.
Magán személy, saját használatra építette, minőségi anyagokkal és kivitelezéssel.

Energetikai szempontok külön hangsúlyt kaptak, a határoló falak szigetelésén túl, komoly padló és födém szigetelést kapott.

A jelenlegi energetikai szabályozás szerinti CC energetikai besorolású.
Javaslat: Napelemek felhelyezésével AA besorolást kap (Az elmúlt év viszonylatában, számlákkal igazoltan, rettentő kedvező a rezsi ktg-e, 600 m3/ év ( nem elírás) alatti a gáz fogyasztása az épületnek lakottan, 20-21 C hőmérsékletet tartva az épületben. Fűtés és a főzés is gázzal történik, így nem indokolt az energetikai fejlesztés.

A tégla építésű homlokzat 10 cm-es, a födém 30 cm-es szigetelést kapott, nyílászárói kellemesen tagolják a épületet, mind külső megjelenésében mind a belső terekben. Minden helyiségben megjelenik a padlótól - mennyezetig érő ablak, valamint a nappali és a földszinti fürdő nagyméretű üvegfallal is rendelkezik a terasz irányába.
Szépen körbenapozott, helyiségei világosak, nagy üvegfelületei behozzák a természetet a belső térbe.

Emeleti szobái teljes belmagasságúak, nincsenek ferde falak, szobái francia erkéllyel rendelkeznek.

A ház fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, minden helyiségében padlófűtéssel + radiátorokkal kiegészítve.

Digitális szellőztető rendszerrel ellátott!
A városi víz főcsapja vízszűrővel felszerelt.

Helyiségei emelet:
- 3 szoba
- fürdőszoba /mosdóval, zuhannyal, wc-vel, bidé kiállással

Földszint:
- nappali + étkező + konyha egy légtérben
- kamra (a lépcső feljáró alatti terület hasznosításaként kapott helyet
- külön wc
- továbbá kiemelném a 2 db egymásból nyíló vizes blokkot, melyek még nem lettek szaniterekkel ellátva
Méretei nagyjából 6 nm és 12 nm. A nagyobb helyiség az udvari front irányában üvegfallal ellátott.
- terasz

A földszintet teljes egészében a közös tér foglalja el, tágas, sok-sok ablakkal.
A konyha kialakítása még nem történt meg, de jelentős méretű terület áll rendelkezésünkre a kialakításához.
Világos, kényelmes használatú étkező és ideális méretű nappali számára is a kényelmes teret biztosít a nyitott egybefüggő terület. A nappali közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik.

Nyugodtan merjünk bátrak lenni a földszinti "fürdő" végleges kialakításában, ezekben a helyiségekben egyszerűen megteremthetjük a luxust családunk számára.
A meglévő adottságok kifejezetten jó alapot adnak nagyvonalú elképzeléseinknek, a fürdőszoba funkción túl a mosókonyha kényelmét és a szauna adta kényeztetés élményét is élvezhetjük, melyek előkészítése megtörtént.

Ebben az ingatlanban egyesül az új építés minden előnye, fenntartható otthon átgondolt tervezéssel 1- 2 gyermekes család számára, méretes, önálló telek / 2 hónap kiköltözési idő után birtokba vehető.

Az ingatlanon található még egy 9 nm melléképület, mely jelenleg kerti tároló, a telek hátsó része fiatal gyümölcsfákkal telepített.

Az udvaron több autó számára beállási lehetőség biztosított, de az épület elé akár több állásos teremgarázs is kialakítható.
A tulajdonos vállalja igény esetén, felár ellenében, kedvező feltételekkel a garázs kivitelezését a tervezés, engedélyek és az építés teljes folyamatát.

Várom megkeresését!
Kérdésével, megtekintéssel kapcsolatban, hétvégén is fogadom hívását.
Elérhetőség: 30/339-1481

Ingyenes hitel ügyintézéssel segítjük tervei megvalósítását. alacsony fenntartás, csendes utca, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, víztisztító
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Debrecen, Tégláskert, Debrecen Tégláskert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6510394


+36 30

Ingatlannet kód: NET6510394


Az általad megtekintett eladó Debrecen, tégláskerti (Debrecen Tégláskert) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 568 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 761 538 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Marti Elvira referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510394. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Tégláskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.