star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 320 m²

    telek

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 320 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 80m²


Ár:

68 900 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Debrecenben, a Csapókert frekventált részén, 80 m2-es ikerház fele eladó, 320 m2-es saját kerttel.
Az ingatlan B-30-as téglából 1979-ben épült. Kiváló szerkezetű, stabil, jó állapotú, megkímélt ház. Kívülről 5 cm-es hőszigeteléssel van ellátva. A lapos tető is szigetelt. A külső nyílászárók újak, fa szerkezetűek, hőszigetelt üveggel. Az ablakokon redőny van. A fűtése gázkazánról megoldott, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A két szinten 3 nagy szoba helyezkedik el. Az alsó szintről egy masszív tölgyfa lépcső visz az emeletre. A burkolatok jó állapotban lévő tölgyfa parketták, illetve járólapok.
A földszinten: előszoba, nappali, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, valamint egy külön WC található. A mellette lévő ajtón keresztül van lehetőség lemenni egy lépcsőn a pincébe, ahol egy 40 m2-es garázs van, ill. kazánház és mosókonyha is ki lett alakítva.
Az emeleten 2 nagy szoba, valamint egy külön WC található mosdóval.
Az utcafronti szobából egy nagy loggiára lehet kimenni.
A házhoz csatlakozik egy jó állapotú 40 m2-es melléképület, amely műhelyként és tárolóként egyaránt használható. Engedéllyel épült, a térképen is szerepel. Víz és ipari áram van benne.
Az ingatlan hitelezhető, tehermentes. A Budai Nagy Antal u. legjobb, legnyugalmasabb részén található. A közelében 500 méteren belül van óvoda, iskola, bolt, posta, gyógyszertár.

Tágas tereivel, jó elosztásával kiváló vétel azoknak, akik kényelmes otthonra vágynak. Megvásárlása esetén hamar birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642615


+36 20

Ingatlannet kód: NET6642615


Az általad megtekintett eladó debreceni ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 320 m². További jellemzői: az építés éve 1979. Az ikerház ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 861 250 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kocsis Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642615. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.