star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 220 m²

    telek

Vételár:

104,99 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 220 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 125m²


Ár:

104 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Debrecen, Köntöskertben új építésű, 125 m2-es, belső két szintes, nappali + 3 hálószobás, kulcsra készen eladó!

Az ingatlan 220 nm-es saját udvarral és 20 nm-es tetőterasszal rendelkezik, ezzel is biztosítva az élhetőbb, szabadabb környezetet a szerencsés, új tulajdonosa számára. A ház tágas, napfényes terekkel rendelkezik; a földszinten egy nagy, 30 nm-es amerikai konyhás nappali, egy konyha, egy WC és egy kamra, valamint egy 20 nm-es garázs kapott helyet, amíg az emeleten 3 db hálószoba, egy fürdőszoba és egy háztartási helyiség került kialakításra. Az ingatlan prémium minőségét a korszerű műszaki megoldások, valamint a minőségi anyaghasználat biztosítja.

Az ingatlan Porotherm 30-as téglából épült, ami 10 centis, grafitos külső szigetelést kapott. A ház fűtése gáz-cirkós rendszerű, amíg a hőleadás padlófűtés formájában valósul meg. A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra, az új tulajdonosnak pedig lehetősége van a hideg- és meleg burkolatok, a beltéri ajtók, valamint a szaniterek kiválasztására meghatározott összegekig. A riasztórendszer és a klíma helyének kialakítása mellett sor kerül az udvar tereprendezésére, valamint a gépjármű behajtó térkövezésére is.

Az ingatlan elhelyezkedése szintén kiváló; a kertvárosi környezet élvezete mellett a belváros is könnyen megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, piac, posta is található. A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bizalommal a hét bármely napján.

Referencia szám: M269513


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648500


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648500

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 220 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 104,99 millió Ft, négyzetméter ára 839 920 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Pocsai-Péva Beáta referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.