star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dég

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 007 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Dég

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 007 m² telek

  • Eladó ház Dég

  • 116m²


Ár:

31 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Dég egy csendes utcájában eladóvá vált egy 116,5 nm-es ház, fedett kiülővel, dupla garázzsal, ipari árammal, boros pincével, nagy fatárolóval, 1053 nm-es, összközműves saroktelken. Az épület 2 lakásos. Az első épületrész vert falazatú, fafödémes, cserép fedésű, nappali + 2 egész szobás, korszerű ablakokkal, felújított burkolatokkal, szaniterekkel. Fűtése radiátoros, melyet a hátsó, téglából épült lakrészben található gázkazán, vagy a mellette lévő vegyes tüzelésű kazán biztosít. Ebben az újabb lakrészben elkészültek a villanyvezetékek, a víz, szennyvíz, radiátor kiállások, hőszigetelt műanyagablakok vannak. A fürdőn kívüli további válaszfalak, burkolatok, szaniterek kialakítását a leendő tulajdonos teheti meg a saját igénye szerint. Amennyiben igényt tart rá, - további térítés nélkül - egy 38 m utcafrontú, 954 nm-es önálló helyrajzi számon lévő építési telekkel együtt is Öné lehet ez kellemes otthon, mely a hirdetett ingatlan végében található. Székesfehérvár közeli, kisebb értékű ház beszámítása lehetséges.

Referencia szám: HZ015533-IN


Elhelyezkedés

Dég


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642585


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642585

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dégi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 007 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 275 000 Ft. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dég ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.