star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dejtár

  • 250 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 468 m²

    telek

Vételár:

137 millió Ft

Eladó ház Dejtár

  • 250 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 468 m² telek

  • Eladó ház Dejtár

  • 250m²


Ár:

137 000 000 Ft

Építés éve
2011
Szobák száma
5 (4 + 1)
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Eladó a Nógrád vármegyei Dejtár településen, 3468 m2-es telken egy luxuskivitelezésű, 250 m2-es kúriajellegű családi ház.
Az ingatlan 2011-ben épült több telek összevonásával, 38-as porotherm téglából, beton vasalt sávalappal, kontyolt nyeregtetővel, hódfarkú cseréppel.

Korszerű fűtési módok, gázkazán, padló- és lapradiátoros fűtés, vízteres kandalló puffertartállyal, vízlágyítóval, a hatékonyság és energiatakarékosság érdekében pedig három napkollektor is felszerelésre került.

Csodálatos, park jellegű kert öleli körül a körbenapozott házat, igényes, egyedi kerítéssel, zöld növényekkel, bokrokkal, örökzöldekkel, szökőkúttal, egyedi készítésű faragott kőelemekkel, öntözőrendszerrel, elektromos kapuval. Két autónak zárt, fűtött, 100 m2-es garázs, külön bejáratú tároló, kamra, térkövezett felszíni beálló, ahol négy-öt autó is kényelmesen elfér.

A ház belső terét is nagypolgári elegancia jellemzi: tágas, világos terek, hatalmas nappali-étkező, mely több mint 70 m2, egy fedett és egy normál terasz kapcsolattal. A két terasz 100 m2, minőségi burkolattal, korlátokkal, díszítőelemekkel. A konyha önálló, tágas, világos, egyedi bútorral, gépesítéssel, konyhaszigettel.
A hálók kétszárnyas elrendezése akár két generáció kényelmes együttélését is lehetővé teszi, mindkét oldalon fürdőszobával (egyik zuhanyzós, másik kádas), a nagyobb fürdőben bidével, dupla mosdóval, természetesen mindkettőben toalett is van, külön 3. mellékhelyiség, mely vendégmosdóként is használható.

Az impozáns étkező-nappali és a terasz családi összejövetelek hangulatos helyszíne lehet, akár vendéglátás, baráti összejövetel helyszíneként is ideális. A teraszok szabadtéri uzsonnára, kávézásra, napozásra, délutáni pihenésre is kitűnő lehetőséget nyújtanak, méretüknél fogva akár téli-nyári jakuzzi is elhelyezhető itt. A terasz kövezete is fűthető, külön rendszeren, ki-be kapcsolható. Egyedi gyártású, hőszigetelt nyílászárók.

Nagyméretű dolgozószoba, mely hálóként is használható, de különösen praktikus, ha home office rendszerben vagy saját vállalkozásából otthonról is dolgozik. A hálók kényelmes, tágas méretűek, ahol franciaágy mellett gardrób, éjjeliszekrény és egyéb bútor is elhelyezhető.

A házban található bútorok egy része (beépített konyha, fürdőszoba) tartozék, a többi bútorzat megállapodás tárgya lehet. Az ingatlan belső és külső állapota kitűnő, újszerű, minimális kihasználtság jellemezte az elmúlt években. Vállalkozási lehetőség, telephely és műhely is vásárolható hozzá igény esetén.

A családi birodalmat csodálatos, gondozott kert öleli körül, melyben szőkőkút is található, vízellátásáról automata öntőzőrendszer gondoskodik.
Az ingatlant elektromos kapuk, riasztó- és kamerarendszer védi a kíváncsiskodó szemek elől.

A településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: élelmiszerboltok, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, polgarmesteri hivatal, posta, művelődési ház, kisebb konditerem.

Budapesttől 70 km, Balassagyarmattól 13 km távolságra fekszik. A településen vasút- és buszközlekedés is rendelkezésre áll.

A környék kedvelt kirándulóhely a Börzsöny lábánál. Nem messze található a Bánki-tó és strandja, a Nógrádi vár és Nógrád vadasparkja. A nőtincsi Seholsziget és élménypark kellemes kikapcsolódás gyermekes családok számára. Ha nyugodt, friss levegőjű környezetre vágyik és fontos Önnek a jó ellátottság, akkor ez a település ideális választás!

Irányár: 137 millió Ft.


Elhelyezkedés

Dejtár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586729


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


23 900 000 Ft

2649, Dejtár

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 120m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586729

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dejtári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 468 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 137 millió Ft, négyzetméter ára 548 000 Ft, ami a dejtári átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586729. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dejtár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.