star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Délegyháza

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 218 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Délegyháza

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 218 m² telek

  • Eladó ház Délegyháza

  • 36m²


Ár:

29 999 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!!

Délegyháza 1-es tónál eladó egy 45 m2-es vízparti ingatlan 218 m2-es telekkel. A ház Ytong tégla építésű és szigetelve van. 2021-ben felújítva. Összközműves telekre épült nyaralónak közvetlen lejárata van a tópartra. Belső elrendezése: előtér, konyha, étkező, nagy lakószoba amiből kialakítva a háló rész, zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel és egy gardrób szoba. Nyílászárók fából, és műanyagból dupla üvegezéssel, redőnyökkel felszerelve. Tetőn zsindely fedés van. Melegvizet villany bojler szolgáltatja. Fűtése hűtő fűtő klímával és elektromos fűtő panellel lett megoldva. A telken belül még található kettő tároló is. Központhoz és tó parthoz közeli ingatlan kellemes kikapcsolódásra alkalmas.
Közelben Vasút állomás, buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, üzletek találhatóak. Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 30 perc alatt elérhető.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Délegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465512


+36 70

Ingatlannet kód: NET6465512

Az általad megtekintett eladó délegházi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 218 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 833 306 Ft, ami a délegházi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465512. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Délegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.