star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Devecser

  • 119 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 753 m²

    telek

Vételár:

47,5 millió Ft

Eladó ház Devecser

  • 119 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 753 m² telek

  • Eladó ház Devecser

  • 119m²


Ár:

47 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Ideális választás lehet ez a 3 szoba + nappalis, tetőtér beépítéssel rendelkező családi ház azon családok számára, akik már nem akarnak komolyabb felújítást a nyakukba venni, valamint fontos számukra a csendes környezet.

A Tulajdonos ajkai vagy veszprémi 2 szobás lakást megegyezés alapján beszámíthat a vételárba.
1/1 tulajdoni hányad, tehermentes, azonnal birtokba vehető az ingatlan.

A HÁZRÓL

Devecser csendes, nyugodt utcájában vált eladóvá ez a saroktelken lévő, hőszigetelt családi ház. A 80-as évek elején épült téglából, korszerűsítését 2013-ban kezdte meg a jelenlegi Tulajdonos, amely kiterjedt az alábbiakra:

7 cm homlokzati hőszigetelés, tetőtér beépítés és 20 cm gyapot hőszigetelés
tetőszerkezet felújítása + cserép héjazat
a villanyhálózat rézvezetékekre való cseréje
2 rétegű hőszigetelt, műanyag nyílászárók + redőnyök + szúnyoghálók
vízvezetékek és lefolyócsövek cseréje
fűtésrendszer korszerűsítése, lapradiátorok beépítése + központi fűtés kialakítása
cserépkályha vagy WIFI-ről távolról is üzemeltethető, 2 éves pelletkazán biztosítja a fűtést
melegvíz előállítás 150 literes villanybojlerrel
a terasz beépítésre került, valamint belső válaszfalak lettek eltávolítva
hideg és meleg burkolatok cseréje
Közművek: víz, villany, csatorna. Gáz és vezetékes internet az utcában található. Az épület alápincézett.

A TELEK

A ház mellett egy nagyméretű szaletli kapott helyet épített kemencével együtt, ahol nagyobb társaság is kényelmesen le tud ülni. A ház mellett közvetlenül található egy bővizű kút, melyről gond nélkül megoldható az öntözés. A parkolás saját garázsban megoldott, egy alappal rendelkező téglagarázs és egy hozzáépített könnyűszerkezetes garázs is rendelkezésre áll. A telek nagyobb része nincs elkerítve, itt állattartás vagy veteményes kialakítására is egyaránt lehetőség van.

LOKÁCIÓ, KÖRNYÉK

A szomszédság csendes, rendezett, a kertből, valamint a ház tetőtéri ablakából csodás panoráma nyílik a Somlóra. A településen iskola, óvoda, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatók is rendelkezésre állnak, amelyek a mindennapi élethez szükségesek. Gyalog kényelmesen, pár perc alatt elérhető minden lényeges szolgáltatás, buszmegálló, vasútállomás is.


Elhelyezkedés

Devecser, Zrínyi Miklós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602635


+36 70

Ingatlannet kód: NET6602635

Az általad megtekintett eladó devecseri (Zrínyi Miklós utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 753 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 47,5 millió Ft, négyzetméter ára 399 160 Ft, ami a devecseri átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Páhoki Tamás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Devecser ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.