star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Devecser

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó ház Devecser

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Devecser

  • 80m²


Ár:

15 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Devecser szívében eladó egy négy lakásos épület szélső lakóháza, mely külső szigeteléssel és cserép tetővel rendelkezik.
Lépjen be, és tekintse meg ezt a 80 m2-es lakást, ahol három szoba, a konyha és az étkező együttese, valamint a fürdőszoba és a közlekedő olyan térkialakítást alkotnak, amelyben mindenki megtalálja a maga helyét.
A meleg otthoni hangulatot a vaskályha biztosítja a hideg téli estéken, míg a hűtő-fűtő klíma a nyári hőségben nyújt kellemes hőérzetet, továbbá a melegvízről villanybojler gondoskodik.
A szobákban laminált parketta a melegség érzetét kelti, míg a műanyag és fa ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval biztosítják a nyugodt pihenést.
A villany- és vízvezetékek cseréje már megtörtént, így az új tulajdonosoknak nem kell aggódniuk a karbantartás miatt, és a gázcsonk a ház előtt lehetőséget ad a fűtési rendszer korszerűsítésére is.
Az ingatlanhoz tartozó garázs kényelmet és biztonságot nyújt az autótulajdonosok számára.
A közös használatú udvar lehetőséget ad a szabadidő kellemes eltöltésére a családdal vagy a szomszédokkal.
A mindennapokat a környék adta lehetőségek teszik egyszerűvé: buszmegálló, élelmiszer bolt, iskola, óvoda, virágbolt, orvosi rendelő és a gyógyszertár mind csak egy sétányira vannak.
Hívjon, tekintse meg! Ez a lakás Devecserben várja, hogy az Ön otthonává váljon.
06 30 140 3328
Dream-Ing , Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Devecser


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638147


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638147

Az általad megtekintett eladó devecseri házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A házrész ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 193 750 Ft. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638147. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Devecser ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.