star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 255 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 255 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 255m²


Ár:

145 000 000 Ft

Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Diósdliget egyik leghangulatosabb utcájában eladó egy kétgenerációs, 255 nm-es családi ház!

2016-ban átesett egy teljes körű belső felújításon, 2021-ben a homlokzat szigetelése is megtörtént, 10 cm-es hőszigeteléssel.

A két szintes ház alsó részében elkülöníthető egy önálló lakásrész, ahol megtalálható egy külön fürdő, wc-zuhannyal, illetve egy főzősarokkal kialakítva, aminek önálló bejárati része van.

Az emeleten 3 hálószoba, nappali, konyha ,spejz és dolgozószoba található a hallal összekötve, 2 fürdőszobával (1 zuhannyal, egy káddal ellátva)

A fűtést egy Ariston gázkazán biztosítja, illetve az alsó részen másodlagos fűtésként egy hagyományos cserépkályha is lehetőséget ad a gazdaságos meleg érzet elérésére.

Extrák:
- infraszauna
- riasztórendszer mozgásérzékelőkkel
- klíma

A parkolás a nagyméretű garázsban, illetve a kertben kényelmesen biztosított.

Ezenkívül tartozik a házhoz egy mellékhelyiség, ami szintén akár kialakítható egy garzonnak vagy egy szolgáltató helyiségnek (kozmetikának, szoláriumnak).
A kert kialakítása tökéletes kisgyermekesek számára.

A buszmegálló 120 méterre van a háztól, amivel cirka 30 perc alatt bent lehetünk a Kelenföld vasútállomáson.

Amennyiben hitelre lenne szüksége, bankfüggetlen hitelcentrumunk díjmentesen, 20 bank kínálatából keresi meg Önnek a legkedvezőbb konstrukciót.

Várom hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359057


Elhelyezkedés

Diósd, Családi ház Diósdligeten


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578545


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578545

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó diósdi (Családi ház Diósdligeten) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 255 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 568 627 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Scheithauer Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.