star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 185 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 840 m²

    telek

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 185 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 840 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 185m²


Ár:

199 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Diósd Árpádház lakóparkban új építésű, kétszintes (nem tetőtéri, hanem teljes emelet!), KÖZEL NULLA ENERGIAIGÉNYŰ ikerház fél eladó. Az ikerház fél csak a földszinten érintkezik a másik épülettel, a garázs és a mosókonyha falán, így teljesen szeparált a két rész.

CSOK (januártól CSOK Plusz) igénybe vehető!

A meglévő építési engedéllyel rendelkező családi ház jó közlekedés mellett, mégis csendes helyen várja lakóit. Az épület tényleges kivitelezése a foglalózást követően kezdődik, így a leendő tulajdonos nem zsákbamacskát vesz. Az alkalmazott műszaki megoldások garantálják a közel nulla rezsi költséget. A beruházó több évtizede eredményesen prosperál, számos korábbi referenciával rendelkezik.

Az épület fűtése 14 kW-os Immergas hőszivattyúról, Fan-coil és padlófűtés hőleadókkal történik. Az ablakokra rejtett tokos elektromos redőnyt szerelnek, a kert- és garázskapu is elektromosan működtethető majd.

Helyiségek: 5 hálószobás 4 fürdőszobás, külön nappali-étkező és konyha helyiségekkel, garázzsal, gardróbbal, kamrával és mosókonyhával ellátott ház akár nagycsaládosoknak, akár összeköltözőknek is tökéletes választás lehet. A kényelmet a kerten felül teraszok és erkélyek is szolgálja majd.

Természetesen a szaniterek, hideg és meleg burkolatok az új tulajdonos ízlésének megfelelően választhatók, ami benne van az árban.

A szerződéssel kapcsolatos ügyintézést és költségeket a beruházó átvállalja!

A pontos tervrajzi dokumentáció bemutatására, a további adatok pontosítására és a terület bemutatására kérem keressen bizalommal, bármikor készséggel állok rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Diósd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603863


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603863

Az általad megtekintett eladó diósdi ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 840 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 080 541 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.