star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 260 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

137,9 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 260 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 260m²


Ár:

137 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Köszöntjük a melegséget és otthonosságot sugárzó családi házban, mely Diósd csendes részén várja új tulajdonosát!Ez a 3 szintes, 260 négyzetméteres ingatlan tökéletes otthont kínál, alkalmas két generáció számára is, hogy együtt élvezhessék az élet minden pillanatát.A napfény áradó terek és tágas szobák a családi kapcsolatok melegét hozzák el otthonába. Az ingatlan 3 hálószobával, két nappalival, két konyhával és két fürdőszobával rendelkezik, valamint az alsó szinten irodával, hobby szobával és háztartási helyiségekkel. A 7 évvel ezelőtti teljeskörű felújítás minden részletre kiterjedt, így Ön egy modern és gondosan karbantartott otthont talál.A fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, így Ön mindig a saját igényeinek megfelelően szabályozhatja a fényviszonyokat..Az 5 éve cserélt kondenzációs kazán és a klímaberendezések a kényelmes életet szolgálják, biztosítva a hatékony fűtést hidegebb napokon és a hűsítő klímát a meleg időben. Az ingatlan biztonságát kamera rendszer garantálja.A gondozott, rendezett 1500 négyzetméteres telek területe további lehetőségeket kínál, akár egy újabb önálló ház építésére is. A kiváló közlekedési elhelyezkedés pedig könnyű hozzáférést biztosít a buszmegállóhoz, mindössze pár perces sétával elérhető.Fedezze fel ezt az életteli és szeretetteljes otthont, ahol a melegség és kényelem egyesül, és ahol minden generáció otthonra találhat.


Elhelyezkedés

Diósd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620666


+36 70

Ingatlannet kód: NET6620666

Az általad megtekintett eladó diósdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 137,9 millió Ft, négyzetméter ára 530 385 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.