star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 320 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 912 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 320 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 912 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 320m²


Ár:

179 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2009
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Megérkezve az ingatlanhoz a kapuból kellemes panorámás látvány fogadja a hazatérőket. Az utcába csak az itt lakók jönnek be.
Megbízható szakemberek a befejezéshez rendelkezésre állnak, akiket én is választanám. 
Egy ház teljes világítását ritkán használjuk. Az  optimális kihasználtság  miatt érdemes az árammal jól gazdálkodni .
DE MÉGIS  FONTOS , hogy  JÓL  ÉREZZE  MAGÁT A BENTLAKÓ. Csak néhány helyiség megvilágításával ,KEVÉS ÁRAM fogyasztással az átrium elhelyezkedéséből adódóan körben a  nyílászárók üvegeiben megcsillanó erős és érdekes  fényjáték teszi így a tereket hangulatossá.

FELSŐ NAPOS LAKÓSZINT: 150nm + BELSŐ ÁTRIUM  24nm + teraszok (68nm )
Tágas, kényelmes, nagyon világos, elszeparált” SZÜLŐI REZIDENCIA” HÁLÓ és gardrobe = 22nm , akár növelhető plusz  helyiséggel 30 nm -re + hozzá tartozó hálóból nyíló 15 nm -es FÜRDŐSZOBÁVAL , elkülönítetten 45nm -ré válhat.
A további 2 szoba között (13nm , 13nm )az épített tusoló és wc (4nm ) helyezkedik el.
NAPPALI : 34nm abból nyíló +24nm -es egyedi átrium, másik irányba D-i fekvésű + 52nm -es napos „ zöld „ terasz. Konyha+étkező: 20nm

ALSÓ VILÁGOS SZINT , abbamaradt kialakítással : 200nm
1 szoba : 13nm , Több funkciós „ nappali „ : 24nm , 1 hobby, mozi szoba : 23nm
1 mosókonyha 2 nagy ablakkal vagy szoba : 14nm
1 Tusoló +wc :6nm , 1 szauna helyiség : 4nm
1 élelmiszertároló : 6nm , kazánház, fatároló : 16nm , automatizált garázs 2 autónak : 42nm

Az ERDEI HANGULATOT árasztó kertben csüngő borostyánfák, tölgyfák között élvezheti a madarak csicsergését. TELEK MÉRETE : 912nm
Az ingatlan egy ligetes, ősfenyős környezetben végső befejezést igénylő egyedi családi ház. 
A ház 2 szintes, alsó szintje szuterén jellegű, ezért megoldható a befejezési munkálatok idején az ottlakás  is. 
Különleges adottsága a BELSŐ ÁTRIUM  (bensőséges hangulatú tér)  Nagyon alkalmas napozásra, csendesen eltöltött pihenésre, romantikus vacsorákhoz -konyhai kapcsolattal, beszélgetésekhez és nem utolsó sorban zárt tere miatt meleg nyári napokban éjszakai pihenéshez a csillagos ég alatt. Az épület külön érdekessége, hogy minden helyiségből a fürdőkből is ki lehet menni az átriumba a nagy terasz ajtókon keresztül. ÁTRIUM mérete:  24 nm -es, alja középen zöld edzett üveggel beékelt a burkolatba, a fényt a szuterén felé közvetíti, de este hangulatvilágítást is teremt. Az átrium „mediterrán hangulatú” ezt a kialakítása teszi egyedivé. A ház belső helyiségei praktikusan körbejárhatók. 
A ház jelenlegi készültségi foka előnyös, hogy rögtön elképzelésének megfelelően, könnyebben kezdheti meg igényeinek kivitelezését.
Az ingatlan 3 BEJÁRAT rendelkezik. Alkalmas lehet elszeparáltsága miatt másik generációnak, otthoni vállalkozásra vagy illetve szalon, otthoni wellnes kialakítására is.
Falazata 30cm-es porotherm tégla, 10cm-es dryvit hőszigetelővel, zárófödém monolit beton.
GÉPÉSZET kialakítása: gázfűtési lehetőség és központi vegyestüzelésű kazán is, kandalló vagy cserépkályha helye 3-as leier kéménnyel biztosított. Korszerű padlófűtés, radiátor, központi porszívó, megkezdett riasztókiépítés, 3 fázis.
Külső nyílászárók egyedi gyártású, pácolt borovi fenyőből ,2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel készült, biztonsági fóliával, riasztóérzékelőkkel ellátott.
Tető közé ékelt teljesen bensőséges NAPOZÓ TERASZ  (16nm ) körül veszik a dús, zöld tölgyfák lombkoronái, ahonnan látható a város esti fénye is. Ez a ház még több apró részletet és kis titkokat rejt magában, megismerheti azokat is.

KÖRNYÉK  LEÍRÁSA:
A közlekedés : Buszmegálló 300m-re található, az óvoda és iskola gyalogosan 10 percen belül elérhető. Gépkocsival 5 percen belül megközelíthető az Interspar bevásárló központ, benzinkút, polgármesteri hivatal, gyógyszertár, posta. M0-ás ,7-es autóutak 3-5 percen belül elérhetőek.
A környék alkalmas kirándulásra, kerékpározásra, lovaglásra, és teljes kikapcsolódásra, annak aki szereti a zöld erdős, dombos területet és vágyik a tiszta levegőre.
IR. ÁR : 179 millió Ft.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Félpanoráma.


Elhelyezkedés

Diósd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658295


+36 30

Ingatlannet kód: NET6658295

Az általad megtekintett eladó diósdi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 320 m², míg a hozzá tartozó teleké 912 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 559 375 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant KISS VERONIKA referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658295. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.