star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Döbörhegy

  • 96 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 930 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó ház Döbörhegy

  • 96 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 930 m² telek

  • Eladó ház Döbörhegy

  • 96m²


Ár:

22 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Döbörhegyen tégla építésű családi ház eladó!
Az ingatlan paraméterei:
Telek mérete: 1930 m2
Ház alapterülete: 100 m2
Építés éve: 1975
Szobák száma: 2

Az ingatlanban jelentős felújítások történtek 2021-2023 között. Nyílászárókat kicserélték műnyag, hőszigeteltekre, fürdőszoba komplett felújítása, villany és vízvezeték cseréje is megtörtént. Éjszakai áram mellett10A- további 32A áll rendelkezésre. A járólapokat és a parkettát szintén cserélték a felújítás során.
2 szobás , nagy konyhával - étkezővel, fürdőszobával, kamrával rendelkezik. A ház alatt belső lejáratú pince található (20m²). Födém beton, emelet ráépítes ebből adódóan lehetséges. Fűtése jelenleg 2 módon megoldott, a házba be van vezetve a gáz, a konyhában konvektoros fűtés van, illetve az egyik sütő is erről üzemel, a másik sütő elektromos. A szobákban jelenleg cserépkályha és kandalló adja a meleget, de a gáz ide is kiépíthető. Csatorna a faluban nincsen, saját emésztő 20m3. A ház mögött az udvarban lebontásra került a régi gazdasági épület, jelenleg beton alapon elhelyezett lemezgarázsban lehet leparkolni, mérete 3#5m. A terület fontos jellemzője, hogy összeköt 2 utcát, mindkettőből megközelíthető, ezáltal akár ketté is oszthatja az új tulajdonos, ugyanis a közművek a jelenlegi végén , a hátsó utcában is rendelkezésre állnak.
A házon belül a felújítás során minden fontos és nagy munkát megcsináltak a gondos házigazdák, az udvar a saját elképzelések alapján befejezhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365607


Elhelyezkedés

Döbörhegy, Döbörhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635728


+36 70

Ingatlannet kód: NET6635728

Az általad megtekintett eladó döbörhegyi (Döbörhegy) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 930 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 238 542 Ft, ami a döbörhegyi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Döbörhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.