star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dobri

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 618 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Dobri

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 618 m² telek

  • Eladó ház Dobri

  • 120m²


Ár:

26 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Dobri Zala vármegye délnyugati részében a szlovén határhoz közel fekszik, a Letenye és Lenti között a hármashatár közelében. Dobri a Kerka völgyének jellegzetes települése, a kis folyó vízgyűjtőjéhez tartozik. Lakosainak a száma: 49 fő.
A duplatelkes családi ház a 70-es években épült téglából, jellegzetesen magasított alapra épült kockaház. A telek nagysága: 5618 nm-es, udvari és kerti részre tagolódik. Udvarban több, mint 40 db gyümölcsfa, legtöbbje mediterrán jellegű gyümölccsel: füge, kivi, japán birs és egy nagyobb terjedelmű ritka növényekből álló arborétum foglal helyet. Az udvari ásott kút nagy előnye a nyári szárazság idején mutatkozik meg leginkább. Kerti rész egynegyedében konyhakert uralja a teret, a fennmaradó rész szívességi telekhasználónak átadva művelésre.
Helyiségei a pinceszinten: kéthelyiséges, 50 nm-es, poroszsüveges boltozatú földpince, amely tárolás szempontjából nagyon előnyös.
Földszinti helyiségek: zárt terasz, előtér, 3 különnyíló hálószoba, nagy konyha, spejz, kádas fürdőszoba egy légtérben a toalettel. Udvarban műhely, garázs és gazdasági melléképületek.
Az ingatlan összközműves, fűtése: konvektoros és épített skandináv kályha található a két hálószobában és a konyhában. Ez adja ám az igazán meleget!
Dobri a hármashatár közelében elhelyezkedő település, a Lenti Gyógyfürdőtől 15 km-re, a bázakerettyei nyári strandtól és a kistolmácsi szabadstrandtól 10 km-es távolságban, a Mura folyó holtágának a tavaitól 5 km-es távolságban található. Közelben nagy vadászterületek, arborétumok, Kék túra utvonal mentén többféle kirándulási lehetőséggel.
Ha szeretne egy önellátó gazdaságot átvenni, vagy akár nagycsaládos és igénybe venné a Falusi Csok-ot vagy a Csok+-t, akkor ne menjen tovább, hanem tekintsük meg együtt a lehetőséget!


Elhelyezkedés

Dobri


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623573


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


25 000 000 Ft

Dobri

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 108m²

8 500 000 Ft

Dobri

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 100m²

22 000 000 Ft

Dobri

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623573

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dobri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 618 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 216 667 Ft, ami a dobri átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dobri ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.