star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Döbrököz

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 121 m²

    telek

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó ház Döbrököz

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 121 m² telek

  • Eladó ház Döbrököz

  • 60m²


Ár:

21 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Felújított családi ház, bútorzattal együtt eladó!

Az ingatlan egy csendes utcában, a település határában helyezkedik el, amely körben kerítéssel van közrefogva, így biztosítva családbarát környezet kialakítását és a házi kedvencek tartását. A házat riasztó és kamerák védik, amely egy felügyeletre van bekötve. Nagy, gondozott területtel rendelkezik, Füves udvar, melléképület és egy lemez garázs is kiépítésre került. A hátsó részben egy kaszálós terület amelyet egy faluban lévő gazda tarja renden jelenleg.

Az ingatlan az évek során teljes felújításon esett át. Tető csere, új nyílászárók fából, fürdő felújítás, alulról kátrányos, belül a gipszkarton felett pedig gyapot szigetelést kapott. A víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént.

Az ingatlan valamikor egy régi tornácos parasztház volt, melynek a falazata vályog és tégla. Belépve a házba egy konyhában találjuk magunkat, ahol a hétköznapok nagy részét töltjük, majd jobbra a hálószoba, balra pedig jelenleg egy nappali szoba található, innen pedig egy nagy tágas fürdőszoba. A ház melegét jelenleg cserépkályha biztosítja, de már készülőben van az elektromos fűtés tervezete. Gázcsonk az udvarban van. A leendő új tulajdonosra vár, amennyiben a gázfűtést szeretne.

Az ingatlan 52 négyzetmétere és jó kialakítása alkalmas lehet kiscsaládosoknak, nyugdíjasoknak vagy egyedülállóknak egyaránt. Ha nem akar bajlódni a felújítással, vagy a bútorozás költségeivel akkor ez az ingatlan az ideális választás.

Keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ033013-IN


Elhelyezkedés

Döbrököz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571151


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 900 000 Ft

Döbrököz

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 183m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571151

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó döbröközi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 121 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 358 333 Ft, ami a döbröközi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571151. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Döbrököz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.