star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dombegyház

  • 156 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 579 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó ház Dombegyház

  • 156 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 579 m² telek

  • Eladó ház Dombegyház

  • 156m²


Ár:

15 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Dombegyház központjában, felújítandó, nagy alapterületű 4 szobás családi ház eladó!

Eladó egy 156m2-es, akár azonnal is beköltözhető, négyszobás családi ház, a település központjában. A ház 1579 m2-es telken fekszik, amelyen garázs, tároló, műhely, állattartásra alkalmas helyiségek és egy hatalmas kert is található. A ház előnyei közé tartozik, hogy négy szobával rendelkezik, amelyek alkalmasak lehetnek hálószobának, nappalinak, vagy dolgozószobának is, a konyha kis alapterületű ugyan, de az egyik szoba konyhává alakítható, mivel a víz és a szennyvíz be van vezetve. A fürdőszoba és a WC egy helyiségben van, a ház alatt kis pince van, amely további tároló helyként szolgálhat, a ház fűtése gázkonvektorral, központi fűtéssel, kandallóval megoldott. A ház tetőszerkezete jó állapotú. A házhoz tartozó telek rendezett, és lehetőséget ad a kertészkedésre, vagy a kikapcsolódásra. A ház elhelyezkedése kiváló, hiszen a településközpont, a Bolt, az Orvosi rendelő, az Iskola, az Óvoda és a Buszmegálló tulajdonképpen néhány lépéssel elérhető. A ház ideális választás lehet fiatal pároknak, nagycsaládosoknak, kisgyermekes családoknak, vagy befektetőknek, akik saját ízlésükre alakíthatják, vagy bérbe adhatják az ingatlant. Az ingatlan minimális befektetéssel akár egy három szobás apartmanná is átalakítható. A ház irányára 15.500.000 Forint. Ha felkeltette érdeklődésedet ez a központi elhelyezkedésű, felújítandó, négy szobás családi ház, ne habozz, hívj most, és egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Referencia szám: M269479


Elhelyezkedés

Dombegyház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623290


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


15 500 000 Ft

Dombegyház

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 156m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623290

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dombegyházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 579 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 99 359 Ft, ami a dombegyházi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombegyház ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.