star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dombóvár

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 162 m²

    telek

Vételár:

78,8 millió Ft

Eladó ház Dombóvár

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 162 m² telek

  • Eladó ház Dombóvár

  • 126m²


Ár:

78 800 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre ajánlok, egy teljeskörűen felújított családi házat Dombóvár belvárosában!
Ez az igazán kivételes ingatlan 126 m² alapterülettel rendelkezik. A praktikus elrendezésnek köszönhetően a család minden tagja megtalálhatja a saját, privát helyét. A négy szobából jelenleg három funkcionál hálószobaként, a legkisebb szoba most dolgozószobaként van hasznosítva. Az impozáns nappali egy helyiségben került kialakításra az étkezővel, illetve a konyhával. A nappaliból egy tágas közlekedőn át érhetőek el a szobák, illetve a modern fürdőszoba és a külön helyiségben található illemhelyiség. 
Az 1162 m²-es telken elhelyezkedő ingatlan kifogástalan állapotú. Az elmúlt években teljeskörű felújításra került sor. A ház új tetőszerkezetet, homlokzati szigetelést, és lemezpréselt vízszigetelést kapott. Hő- és hangszigetelt nyílászárók kerültek beszerelésre. A vízvezetékek cserélve lettek, a fürdőszoba és a wc felújításra került. A teljes ház új hideg-, illetve melegburkolatot kapott, a fürdőszobában padlófűtés került kiépítésre. A napelem rendszer kiépítése folyamatban van. Az ingatlan modern elektromos kapuval és kamerarendszerrel felszerelt.
A hidegebb hónapokban gázfűtés, illetve vegyestüzelésű kazán biztosíthatja az otthon melegét. A melegebb napokon pedig kettő darab hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésünkre. A napelem rendszer kiépítését követően így akár még költséghatékonyabb lehet a ház optimális hőmérsékletének biztosítása télen, nyáron.
Ehhez a különleges családi házhoz tartozik még egy 58 m²-es dupla garázs is. A garázs egyik felében kiépítésre került egy kisebb konyha és egy illemhelyiség is, így akár egy külön lakrész is könnyen kialakítható. A garázzsal együtt a rendelkezésre álló terület így 184 m². A garázs mellett kialakított két fedett kocsibeálló nem csak a gépjárműveink tárolására szolgál. Az itt kiépített kerti grill és szalonnasütőnek köszönhetően a család minőségi időt tölthet együtt. A garázson túl egy nagyobb, könnyűszerkezetes, beton alap nélküli tároló is a rendelkezésünkre áll. Az igényesen kialakított, szépen rendben tartott udvarban számos lehetőség van, melynek köszönhetően szinte minden igénynek megfelel. 
A családi ház csendes környéken, mégis mindenhez közel helyezkedik el. A közelben található óvoda, általános iskola, gimnázium, étterem, sportpálya, a központ pár perces sétával elérhető. Nagyon jó szomszédság van, igazán fiatalos a környék.
Kifejezetten ajánlom azoknak a családoknak, akik magas színvonalon szeretnének élni és megkímélnék magukat a felújítás minden terhétől. A konyha, a fürdőszoba és a nagy előszoba bútorait, illetve a gardróbszekrényt a vételár tartalmazza, a többi bútor megegyezés tárgyát képezik.
Ez az impozáns családi ház komoly vételi szándék esetén, előre egyeztett időpontban megtekinthető.
Üdvözlettel, 
Sári Enikő 


Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643817


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643817

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dombóvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 162 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 78,8 millió Ft, négyzetméter ára 625 397 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Sári Enikő referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.