star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömös

  • 186 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 786 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó ház Dömös

  • 186 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 786 m² telek

  • Eladó ház Dömös

  • 186m²


Ár:

80 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Összeköltözők, nagycsaládok, üdültetéssel foglalkozók figyelem!

Eladó Dömös központjában, pár lépésre a Petőfi tértől egy háromszintes, két külön bejárattal rendelkező családi ház.

A teljeskörűen felújított épületben összesen 5 szoba, 3 fürdőszoba (wc-vel plusz egy negyedik különálló toalett), két konyha (az egyik nincs berendezve) és számos extra helyiség (hall, kamra, háztartási helyiség, kazánház, télikert, dupla garázs) található, mely lehet akár két önálló lakás is, de egyben is lakható, mivel a fűtött télikerten keresztül van belső átjárás.

Az ingatlan a praktikus elrendezésnek köszönhetően akár üdültetés, vagy kiadás céljára is alkalmas, melyhez további vonzerő lehet a jakuzzi, kerti grill, 10 méter hosszú úszó medence és a kilátás a Dunára valamint a Duna-kanyar hegyeire. A Dobogókőre vezető piros túra körút a Petőfi téren halad keresztül.

A ház kimondottan energiatakarékos, szigetelt. A nyílászárók korszerű thermo üvegesek, a fűtésről fatüzelésű kazánról működő radiátorok és padlófűtés gondoskodik, használati melegvízet villanybojler szolgáltatja. A villanyhálózat felújításakor a 3 fázis kiépítésre került, jelenleg ebből 1x32 Ampert üzemeltetnek. A garázsban lefolyó, víz, villany és elektromos gépkocsi töltésére alkalmas csatlakozás is kiépítésre került.

Az ingatlanra CSOK+ a legnagyobb összegig igénybe vehető.

Kérdés esetén vagy megtekintésre kérem hívjon bizalommal, bármikor készséggel állok rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dömös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646713


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646713

Az általad megtekintett eladó dömösi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 786 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 430 108 Ft, ami a dömösi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.