star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dorog

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 94 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Dorog

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 94 m² telek

  • Eladó ház Dorog

  • 82m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ELADÓ HÁZIKÓ DOROGON, CSENDES MÉGIS KÖZPONTI RÉSZEN!
Eladóvá vált ez az egyedi hangulatú, csodás kis házikó Dorogon!
Elhelyezkedése az Attila utcában van, csendes mégis központi környezetben Fehérhegy alján. Az ingatlan teljes körűen felújított, nappali+2 szobás, önálló kertes kis ház. 15 nm-es szuper kis fedett terasz tartozik hozzá. Ezt az eredetileg présháznak épült kis lakot a tulajdonos saját részre felújíttatta, így alkalmassá vált egy kis család, vagy egy pár életének elkezdéséhez, vagy akár üzleti befektetésnek is. Az amerikai konyhás nappaliba lépünk, ahonnan nyílik a zuhanyzós, ablakos fürdőszoba, valamint a csodaszép, boltíves borospince. A lépcsőn feljutva a tetőtérben 2 szobát alakítottak ki. A két szoba közötti előtérben gardróbszekrény kialakítása lehetséges, valamint helyet kapott egy kézmosóval rendelkező toalett is! A nagyobb szobából léphetünk a fedett teraszra, illetve a saját kertbe, mely hangulatos, és körbekerített. A kertből csodás kilátás nyílik a kesztölci hegyekre. A terasz alkalmas akár egy jacuzzi elhelyezésére is. A felújítás során kicserélték a külső nyílászárókat (műanyag, szúnyoghálós), beltéri ajtókat, teljes villany, - vízvezetékeket, tetőt, teraszt építettek, külső vakolás, színezés történt, burkolat cserék, szaniterek is újak. A fűtés jelenleg elektromos,( hűtő -fűtő klíma ) lehetőség van elektromos svédpanelek felszerelésére, illetve a gáz az utcában van, így akár gázkazán is megoldható. Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lokációval rendelkezik. Alkalmas lehet kis családok számára, vagy akár üzleti befektetésre is(rövid-hosszú távú kiadás, szépségszalon, cég központ, iroda, albérlet...) Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, szívesen megmutatom Önnek az ingatlant!

27500000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: HZ073190-IN


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606124


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606124

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dorogi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 94 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 335 366 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.