star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaalmás

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 790 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Dunaalmás

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 790 m² telek

  • Eladó ház Dunaalmás

  • 142m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A Tatai Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Dunaalmáson található családi házát hatalmas terekkel és telekkel.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
Az ingatlan 2015-ben teljes átalakuláson ment keresztül melynek keretein belül a tetőtér beépítésre került. Természetesen a folyamatot megelőzte egy alapos statikai felmérés mely írásbeli véleménye is megerősítést nyert hogy a ház bővítése kivitelezhető. Falazatát tekintve vegyes tégla és vályog. Eladóink természetesen előre gondolkodva elvégeztették szakemberrel a vizesedést megelőző injektálási folyamatot melynek eredménye kézzelfogható és nem tapasztalható salétromosodás .Minőségi építési anyagok felhasználásával, plusz két hálószoba egy fürdő és gardróbszoba, került kialakításra a tetőtérben.
A teljes tetőszerkezet megújult, ami BRAMAC betoncseréppel fedett.
Redőnnyel szerelt műanyag nyílászárók kerültek a régiek helyére.
A homlokzat 5 cm szigetelést kapott.
A beépítés során a felső részben teljes víz és villanyhálózat is kiépítésre került. A villanyhálózat mindkét szinten külön kiosztást kapott mely lehetővé teszi a külön részek áramtalanítását.

Az ingatlanba belépve az előszobából egy tágas napfényes világos tér tárul elénk. Az ingatlan alsó részében nappali,hálószoba,étkező és egy praktikus konyha fogad minket, beépített gépekkel sütő és főzőlappal, páraelszívóval, rengeteg tárolási lehetőséggel.

A kényelmes elszeparált életvitel nélkülözhetetlen kelléke, hogy a házban jól elkülöníthető terek legyenek kialakítva. Az ingatlan tetőtérében két tágas hálószoba és egy praktikus előtér gardrób, valamint egy hatalmas fürdőszoba áll rendelkezésre. A szobákban és a nappaliban laminált parketta, míg a többi helyiségben a stílushoz igazodó kerámia burkolatok funkcionálnak padozatként.
Az épület alatt a kazánházból megközelíthető pince is megtalálható, mely további tárolási lehetőséget kínál. Itt szemrevételezhető a teljes csatorna lefolyó hálózat megújulása.

A ház fűtése gázkazánról megoldott központi rendszeren keresztül+ egy kis kályha ha a tűz ropogását szeretné hallani. Meleg víz ellátásától villanybojler gondoskodik. Itt kell kihangsúlyozni hogy épületünk napelemmel szerelt tehát villanyfogyasztása nulla /11db panel került kiépítésre 3.03 kw-os rendszer teljesítménnyel 0 szaldós elszámolási rendszerben működik.
A fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral, a többi helységben lapradiátorral biztosított a meleg jelenléte.

A nyári időszak ideális hőmérsékletét a felső szinten található hűtő-fűtő klíma biztosítja.

Parkolásra a ház udvarában vagy a ház előtt lehetséges
Továbbá egy jó kialakítású 790nm-es körbekerített udvar gyümölcsössel füvesített kerttel melyet robotfűnyíró tart karban. Található a kazánház folytatásában egy féltetős tároló kiülős helyiség mely a nyári napsütés ellen védelmet nyújt az ott lakóknak.
Emellett fúrt kúttal is rendelkezik az ingatlan, mely az esővíz gyűjtésére is szolgál+ kert öntözése is erről megoldott.

Kifejezetten kedvező elhelyezkedéssel rendelkezik az ingatlan, Dunaalmás csendes zöldövezeti utcájában, mégis könnyen megközelíthető Tata és Komárom is a 10-es útról.

Amennyiben még nem találta meg álmai otthonát, és szeretné egy modern, újszerű, fiatalos, biztonságos, csendes környezetben tölteni hétköznapjait, akkor válassza az egyik legjobb paraméterekkel rendelkező újszerű otthont az ingatlanpiac palettájáról.
Az ingatlan a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg, előre egyeztetett időpontban!
Kérje ingyenes hitelszűrésünket 18 bank ajánlatából. CSOK, kamattámogatott hitel, teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel

Ha felkeltettük érdeklődését az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon az alábbi elérhetőségen:

Barabás Tamás 0630/441-7076


Elhelyezkedés

Dunaalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619407


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619407

Az általad megtekintett eladó dunaalmási családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 790 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 457 042 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Barabás Tamás referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.