star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunafalva

  • 76 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 556 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Dunafalva

  • 76 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 556 m² telek

  • Eladó ház Dunafalva

  • 76m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Dunafalva település csendes részén, földes úttal rendelkező utcában eladó egy cseréppel fedett, téglaépítésű, 76 m2-es családi ház. Az ingatlanban található kettő félszoba, egy hálószoba, tágas konyha-étkezővel, fürdőszoba+WC, előtér, spájz. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokkal, a gáz a főzéshez és a melegvíz használatához van bevezetve. A családi ház laminált padlós és járólapos burkolatokkal ellátott. Az ingatlan egy 1556 nm-es telken helyezkedik el, víz, gáz és áram közművekkel ellátott. Tartozik hozzá egy betonozott alapú mobil fémvázas garázs, tároló helyiségek, több melléképület és ólak így akár állattartás céljából is megfelelő választás lehet. 

Dunafalva község közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, Bajától 20, Mohácstól 17 km-re. A folyó túlsó oldalán található Dunaszekcső, amellyel komp, illetve kishajó járat köti össze. A falu lakossága 917 fő, az infrastruktúra megfelelő: víz, villany, gáz-, telefonellátás megoldott. A falu gyönyörű természeti környezetben fekszik, strandolási, horgászati, pihenési lehetőség adott. Területének jelentős része a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen telefonon!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Kamra
2m²
étkező
23m²
Fürdőszoba
4m²
Közlekedő
3m²
Szoba
6m²
Szoba
6m²
Szoba
16m²
Szoba
10m²

Elhelyezkedés

Dunafalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638900


+36 70

Ingatlannet kód: NET6638900

Az általad megtekintett eladó dunafalvi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 556 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 171 053 Ft, ami a dunafalvi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Gáll Anett referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunafalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.