star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaföldvár

  • 133 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 907 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Dunaföldvár

  • 133 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 907 m² telek

  • Eladó ház Dunaföldvár

  • 133m²


Ár:

34 900 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Dunaföldváron - központhoz közel, jó elhelyezkedéssel, nappali + 3 hálószobás, 133 m2-es, tágas étkezős konyhával rendelkező, földszintes kialakítású családi házat kínálok megvételre, 907 m2-es telken!

Akár 14 nap alatt birtokba is vehető! Családosok figyelmébe ajánlom!

A ház az 1940-es években épült blokk téglából. 3 éve kezdődött meg esztétikai és műszaki felújítása, melynek keretein belül a víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént, valamit a fűtés rendszer is korszerűsítésre került. A nyílászárók cseréjére 2022-ban került sor. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel is fel vannak szerelve.

Elosztása: kényelmes méretű előszoba - innen nyílik egy tároló helyiség, valamint a tágas nappali, innen nyílik a wc kézmosóval illetve külön helyiségben van a fürdő (gázbojler adja a meleg vízet). A nappaliból közlekedőn keresztül érhető el a 3 hálószoba (melyek egybe is nyílhatnak, az ajtók megmaradtak, de jelenleg nem így használják őket). A szobákból kettő még befejezésre / szépítésre vár, felújításuk elkezdődött. Az épület végében helyezkedik el a tágas étkezős konyha, melyhez kamra is tartozik (itt kapott helyet a gázkazán és a villany bojler). Az épület záró helyisége a 20 m2-es garázs.

Teljes közművel rendelkezik: víz, gáz, villany és csatorna.

A beépített gépesített konyhabútor a vételár részét képezi (főzőlap. sütő, mosogatógép BEKO), valamint a fürdőszoba szekrény is.

Közelben minden megtalálható: játszótér, iskola, óvoda, orvos, patika, bevásárlási lehetőségek sokasága és buszmegálló is van.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését avagy kérdései vannak!

Referencia szám: HZ063147-IN


Elhelyezkedés

Dunaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624406


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624406

Az általad megtekintett eladó dunaföldvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m², míg a hozzá tartozó teleké 907 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 262 406 Ft, ami a dunaföldvári átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.