star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti, Dunaharaszti-Alsó

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti, Dunaharaszti-Alsó

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti, Dunaharaszti-Alsó

  • 87m²


Ár:

87 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre ajánljuk Dunaharasztiban, Budapesttől 10 percre 87 m2 lakóterületű, két szintes ikerház részünket 22 m2 zárt, fűthető garázzsal, 160 m2 saját kerttel.
A ház 2004-ben épült és egy csendes mellékutcában található. A teherhordó falak építőanyaga tégla, a válaszfalak könnyűszerkezetes technológiával készültek. Két éve a ház teljes külső újra színezésen esett át. A falak hőszigeteléssel ellátottak, energetikai minősítése B.
Kocsival távkapcsolóval működő kapukon keresztül hajthatunk be a ház oldalához épített nagy méretű garázsba, amely funkcióján túl nagy tárolóhelyet is biztosít. A garázs közvetlen kijárattal rendelkezik a hátsó kertbe. A kocsifelhajtón egy második gépkocsi parkolása is megoldható a kerítésen belül. A tejes ház, beleértve a garázst is, távfelügyelethez bekötött riasztóval védett.
A 30 m2-es előkertből az előszobába (5,98m2) jutunk (az ott lévő beépített szekrény az ár része). Innen nyílik egy külön mosdó (1,80m2), kamra (2,87m2), amelyben a tároló polcok mellett kényelesen elfér a hűtőszekrény is. Egy légtérben helyezkedik el a konyha (10,21m2), az étkező és a nagy nappali (26,46m2). A konyha méretre készült, nagy tároló kapacitású, 3 éve felújított beépített bútorral, mosogatógéppel, szagelszívóval, új, a munkalapba beépített legkorszerűbb indukciós elektromos tűzhellyel, és extra funkciókkal ellátott, kényelmes magasságba emelt sütővel felszerelt (a berendezés az ár része).
Az emeleten két hálószoba van, nagy fürdőszoba és egy háztartási helység. A fő hálószoba (15,93m2) a belső kertre néz, nagy beépített gardrob szekrénnyel rendelkezik (a szekrény az ár része). Szemben található a kisebb hálószoba (10,31m2), amelyben kényelmesen elfér egy dupla ágy, egy munkasarok íróasztallal és egy szekrénysor is. Mindkét hálószobában légkondicionáló működik. Az emeleti fürdőszobában (6,56m2) nagy sarokkád, külön zuhanyozó és WC van.
A háztartási helyiségben (3,92m2) található a fűtést és meleg vizet szolgáltató gázkazkazán és a hozzá csatlakozó bojler, amely szintén új. A közlekedőből (3,27m2) lenyitható tetőfeljárón keresztül lehet kijutni a padlástérbe - amelyet nem használunk -, de benne szükség esetén további tárolóhelyek alakíthatók ki. A nagy hátsó kertbe a garázson át vagy a nappaliból nyiló 14 m2-es fedett, árnyékot adó teraszon keresztül juthatunk ki. A teraszra nyíló ajtó motoros redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A hátsó kert fa kerítéssel bekerített, minden irányból elzárt, dísznövényekkel telepített, füvesített, magaságyásokkal díszített. Nagyságának köszönhetően minden kinti tevékenységre alkalmas, lehet benne piknikezni, építhető benne játszótér, nyáron kerti medence, kialakítható virágoskert, vagy konyhakert is. A kert vízellátását szivattyús fúrt kerti kút biztosítja.
Egy olyan lakás, egy oázis, amelyben lakni kényelmes, és jó élmény.

Ingatlanközvetítők ne hívjanak!


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Dunaharaszti-Alsó, Golgota utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6460078


+36 30

Ingatlannet kód: 6460078


Az általad megtekintett eladó Dunaharaszti, dunaharaszti-alsói (Golgota utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Károly hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6460078. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti, Dunaharaszti-Alsó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.