star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 95m²


Ár:

68 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Fiatalok, befektetők, ikerház keresők figyelem!

Dunaharaszti méltán kedvelt Határ úti lakóparkjában, egy 2005-ben épült kiváló adottságokkal rendelkező EGYSZINTES, GARÁZZSAL rendelkező, TEHERMENTES ,IKERHÁZ fél kedvező áron keresi új lakóját. A telek mérete: 386,5 m2 a össz. alapterülete: 95 m2, mely áll: 80 m2-es lakótérből (NAPPALI + 2 HÁLÓS)+ 15 m2 GARÁZSBÓL + egy 9 m2-es télikertként.

Az ingatlan 30 cm-es Porotherm téglából épült, melyen egy 5 cm külső homlokzati szigetelés, biztosítja a rezsiemelések ellenére is várható ALACSONY REZSI költségeket. Homlokzatát néhány éve újra színezték.

Elosztása praktikus: egy tágas előszobába lépünk ahol a cipők, kabátok könnyen elhelyezhetőek. Az előszobától jobbra nyílik a tágas nappali - konyha-étkező, jobbra pedig a külön mellékhelyiség, a nagyméretű fürdőszoba (sarokkáddal + wc-vel felszerelt), majd a sort a két jó méretű hálószoba zárja.
Műszaki adatok:
-Fűtéséről 5 éve cserélt kondenzációs kazán gondoskodik, radiátoros hő leadással
-Hűtésről a nappali elhelyezett klíma gondoskodik.
-Az ingatlan RIASZTÓVAL felszerelt ingatlan
-Az összes műanyag nyílászárón redőny és rovarháló is megtalálható
-A lakás több pontján egyedileg gyártott beépített konyhabútor bútorok, konyhagépek és a lakás több részén elhelyezett gardróbszekrények is megtalálható, melyek a vételár részét képezik.

KERT: A telek nagy része viacolor burkolattal ellátott, mely igény esetén felszedhető. A hátsó udvaron minden megtalálható, mint pl: a kerti sütögető, a családi összejövetelekre alkalmas tér, A télikertből elérhető képeken látható mélyedés, a jakuzzi helye, mely így a teraszról közvetlen belépést biztosítana a jakuzziba. A telek hátsó értékes része igen intim a körbe épített tömör tégla kerítésnek köszönhetően.

A parkolás a garázsban, további 2 autó telken belül térburkolattal ellátott részén kényelmesen elfér. Vendégek esetén a ház előtti viacolorral burkolaton további 2 autó parkolása biztosított.
A lakás szépen karbantartott, jó elosztású, kiváló infrastruktúrával rendelkező ingatlan, mely elszeparáltsága révén tökéletes választás kis gyermekes családnak is és befektetőknek egyaránt.

Ingatlan közelében: sétálható távolságra (10-15 percre) bölcsőde,óvoda, iskola, játszótér, pékség, hentes, zöldséges, könnyen elérhető. 5 perc autóúttal az M5- M0-ás a LIDL, ALDI, TESCO egyszerűen elérhető.

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6403183


+36 70

Ingatlannet kód: NET6403183


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 725 263 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Noszkay Zsuzsanna referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6403183. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.