star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 232 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 495 m²

    telek

Vételár:

198 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 232 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 495 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 232m²


Ár:

198 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

STÍlUSOS OTTHON EGY FELÚJÍTOTT MALOMÉPÜLETBEN!

ÜZLETHELYISÉG VAGY MŰHELY, KÜLÖN LAKRÉSZ, DUPLA GARÁZS, A VÁROSKÖZPONTBAN!

Különleges ingatlant kínálunk megvételre a Baktay tér közelében, mely számos lehetőséget foglal magában.

A gyönyörű Malom épület 1930-ban, 47 cm vastagságú ( mészkő tégla) főfalakkal épült. A jelenlegi lakóépület belső tereit 2015-ben alakították ki.

Az ingatlan telekterülete: 495 nm.

A FŐ ÉPÜLET: 3 X 75 nm-es alapterületű.

- A PINCESZINTEN, több kisebb és nagyobb helyiségek találhatók, vizesblokkal (WC mosdó), játszószobával, tárólókkal, kamrával kerültek kialakításra.

- A FÖLDSZINTEN tágas előtér, lépcsőház (az eredeti fa lépcsővel), kamra, ebédlő-konyha-nappali, fürdőszoba, szoba helyiségek találhatók, az ebédlőből terasz kapcsolattal.

- Az EMELETEN további 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba, tágas gardróbszoba van.

- A PADLÁSTÉR a negyedik szint, igény esetén kialakíthatóak további szobák, ablakai miatt szép világos a tér.

Az ingatlanban a födémek cseréje, megerősítése megtörtént, megőrizve a régi mennyezet kialakítását. Hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, mészkő párkányokkal, zsalugáterrel. ÚJ víz, gáz, villanyhálózatok kerültek kialakításra. Fűtése gáz-cirkóról és vegyestüzelésű kazánról is működtethető, radiátoros hőleadással. Külön kémény van egyéb alternatív fűtési lehetőségnek is. Riasztó és kamerarendszer szolgálja a biztonságot. Fúrt kút van.

A KÜLÖN LAKRÉSZ a főépülethez csatlakozva helyezkedik el, saját mérőórákkal rendelkezik (gázkazán-radiátoros fűtés, villanybojler), udvarról nyíló bejárattal. Helyiségei: előtér, szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba. Összesen: 45 nm.

A KÜLÖNÁLLÓ ÉPÜLET is saját mérőórákkal ellátott (vizes blokkal), elhelyezkedése miatt, akár utcai bejárat kialakítása után üzlethelyiségként is hasznosítható, vagy műhelynek is kialakítható. Összesen: 20 nm.

GARÁZS két autó számára.

Dunaharaszti viszonylatában az egyik legkedvezőbb forgalmi csomópontban, a városközponttól 3 percre található az ingatlan. Minden közintézmény, bevásárlási lehetőség elérhető közelségben van. Megközelítése mind tömegközlekedési eszközökkel, autóval vagy gyalogosan is egyszerű.

Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását:
- ingyenes hitelügyintézés,
- jogi háttér,
- földhivatali ügyintézés,
- energetikai tanúsítvány,
- a vevő számára az ingatlanközvetítés ingyenes.

Irodánk 27 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére!

Várom szíves megkeresését! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341171


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Baktay tér közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6414591


+36 70

Ingatlannet kód: NET6414591


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Baktay tér közelében) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 232 m², míg a hozzá tartozó teleké 495 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 198 millió Ft, négyzetméter ára 853 448 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Göbölyös Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6414591. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.