star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 364 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 364 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 106m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dunaharaszti központi kertvárosában eladó egy 1980-as években épült, 3 szobás, masszív, jó állapotú családi ház.

A lakóterület 2 szinten 106 m2, a pince az autó lejáróval 60 m2.
A ház szerkezet tégla, a tető fedése pala.

Az étkezős konyha napfényes (19m2). A nappali (24 m2) tágas, világos - akár plusz hálófülke kialakítására is alkalmas. A fürdő (8 m2) sarokkádas, a WC külön helyiségben szerepel. A lépcsőfeljáró kényelmes dőlésszögű, az emeleten két nagy lakószoba / hálószoba található (17 és 16 m2).
A földszinti konyha melletti kamrán kívül az emeleten a padlástérben 2 hosszanti tárolót alakítottak ki.
Parkolni az utcáról nyíló garázsban, a pincerészben, az udvaron és az utcafronton is lehet.

Az épület jól megépített, statikailag kiváló állapotú. A falak vastagsága 30 cm. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja, a hőleadók radiátorok.
A lakó részben 2021-22-ben esztétikai felújítások történtek. Az emeleti szobákban egy-egy hűtő-fűtőklíma is elhelyezésre került..

A háznak az utcafronti garázs mellett és mögött nagy előkertje van; a z épület mögött egy kisebb, füvesített, pihenésre, sütögetésre alkalmas kertrészt találunk.

A tájolás D-Dny-i, illetve ÉK-i. Az ablakok nagyok, a lakás napfényes, világos. A nyílászárók a bejárati ajtó kivételével fából készültek, jó állapotúak.
A pince tiszta és száraz, osztott része autóbeállás mellett műhelynek, raktárnak is alkalmas.
A kertben a locsolás biztosítására kút is található.
*
HITEL esetén bankfüggetlen hitelszakértő kollégáink díjmentesen megtalálják Önnek az egyedi helyzetéhez és igényeihez passzoló legkedvezőbb megoldást.

Az ingatlan rugalmas egyeztetéssel megtekinthető.
Birtokba vétel megbeszélés szerint.

Szívesen állok rendelkezésére akár hétvégén is, hívjon bizalommal!

D.G. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 350587


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Központ közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6505710


+36 20

Ingatlannet kód: NET6505710


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Központ közelében) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 364 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 517 925 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Daka Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.