star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 116 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

87,99 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 116 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 116m²


Ár:

87 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS! - NE MARADJON LE RÓLA!
- Az eredeti árhoz képest 6.000.000 Ft-tal kedvezőbb áron vásárolhatja meg az idei évben!

KÖLTÖZZÖN DUNAHARASZTI LEGJOBB UTCÁJÁBA!

Budapesttől 10 percre, Dunaharaszti Határ úti lakóparkjának egy csendes, zsákutcájában kínálok megvételre egy 116 nm-es, 2 szintes, 4 szobás középső sorházi lakást.

A szolgalmi utat elektromos kapun keresztül érhetjük el, itt 2 autónak van parkolási lehetősége.
Az alsó szinten az előszobából nyílik egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba, egy praktikus kamra és az amerikai konyhás nappali, innen juthatunk ki a 12 nm-es fedett teraszra, ahol a kerti garnitúra és egy jacuzzi is kiválóan elfér. Az 50 nm-es kert műfűvel borított, amit körbe dísznövények tesznek még hangulatosabbá.
A kerti szerszámok részére egy tároló is kialakításra került.
A széles lépcsőn keresztül érkezünk meg a tágas emeleti előtérbe, ahonnan 3 szoba (15,51 nm, 13,63 nm, 13,47 nm) és egy káddal és wc-vel felszerelt nagy fürdőszoba nyílik.
Az egyik hálószobába 3 éve került felszerelésre egy inverteres klíma, amit úgy helyeztek el, hogy az egész emeletet le tudja hűteni.
A padlás OSB lappal fedett, így kiváló tárolási lehetőséget biztosít.

A ház 2006-ban téglából épült, műanyag nyílászárókkal, melyek mindegyikén redőny és szúnyogháló található. A meleg vizet és fűtést egy 4 éves kombi cirkó biztosítja radiátoros hőleadókon keresztül
Rezsi költsége igen kedvező, havi 30.000 Ft.

Az első lakástól egy tároló választja el az ingatlant, mely külön helyrajzi számon található és opcionálisan megvásárolható.

500 méteren belül iskola és óvoda is található, busz és vasút állomás 1-1,5 km. Számos bevásárlási lehetőség 5-10 perces távolságban.

NE MARADJON LE ERRŐL A KIVÉTELES AJÁNLATRÓL, HÍVJON MÉG MA!

CSOK Plusz és piaci hitel igénybe vehető, melyben BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, DÍJMENTESEN segítségére lesz. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357328


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Határ út közelében!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560941


+36 30

Ingatlannet kód: NET6560941


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Határ út közelében!) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 87,99 millió Ft, négyzetméter ára 758 534 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Dóra referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.