star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 99 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 352 m²

    telek

Vételár:

73,5 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 99 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 352 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 99m²


Ár:

73 500 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Saját VÍZPARTTAL és felújított STÉGGEL rendelkező családi ház, alacsony rezsi költséggel, kedvező áron eladó!

A telek mérete 352m2, maga az épület a telek végében kerül elhelyezésre, így egy csodás DUNAI PANORÁMA tárul elénk a fedett teraszról és a lépcsőzetesen kiépített szépen rendben tartott, gondozott kertből.

Maga az épület EGYSZINTES, első fele 63,64m2-es a 70-es évek környékén épült szerkezet téliesített faház a másik fele 34,38m2-es tégla szerkezetű, mely 2003. környékén épült. Akár két generációnak illetve hétvégi háznak is kiváló választás.

A két lakrész egymásból és külön- külön bejáraton keresztül is megközelíthető.

A 99 m2-es lakóéren túl, egy CSODÁS 16,72m2-es fedett terasz, illetve egy 16,93m2-es különálló garázs is megtalálható a telken.

A GARÁZS közvetlen elérhető az utcafrontról, szerkezete könnyű szerkezet, alapterülete: 16,93m2-es (SZ: 2,88m x H:5,88m) a fölötte lévő padlástér, igény esetén tárolásra is alkalmas. Továbbá a ház előtt lévő fának köszönhetőn árnyékos helyen, további 2 autóparkolás biztosított.

A ház az évek alatt számtalan fejlesztésen esett át:
-Villany vezetékek komplett cseréje az egész házban
-Részleges dryvit szigetelés
-vízvezetékek és szennyvíz vezetékek cseréje
-kisebbik fürdőszoba komplett felújítása (1,5 éve)
-Nyílászárók cseréje részlegesen

Műszaki adatok:
-Fűtése: konvektoros
-Meleg víz ellátás: villany bojler biztosítja
-Födém: fafödémes
-Szigetelése: részlegesen 6cm-es az észak nyugati homlokzaton + 10cm dryvit került felhelyezésre
-Nyílászárók: részlegesen cserére kerültek
-Áramhálózat: 3x16 amper (így akár hőszivattyús fűtés is könnyen kivitelezhető)
-Közművek az ingatlanon: teljes közművel rendelkezik (víz, villany, csatorna, gáz)

Az ingatlan állapota jó, kisebb összeg ráfordításával, élvezve a vízparti hangulatát, álmai otthonává válhat! Illetve a vízpart közvetlenségének köszönhetően befektetésnek is nagyon jó választás!

A két lakás elosztása kiváló:
1.LAKRÉSZ: a fedett terasz (16,72m2) felől közelíthető meg, egy kedves kis előszobán keresztül (mely 3,96m2 ahol a cipők kabátok kiválóan elhelyezhetőek),ahonnan a nappali (17,11m2) térbe lépünk, ebből a térből közelíthető meg a 2 nagy méretű hálószoba (12,43m2 12,89m2), melyekben számtalan zárt és nyitott függönyökkel szeparált gardróbok találhatóak. A nappalitól jobbra érhető el a jó méretű ablakkal rendelkező konyha-étkező (10,64m2) ahol egy L alakú IKEA konyhabútor és egy nagyobb családi rendezvényekre is alkalmas étkező található. Innen nyílik a már felújított épített zuhanyzóval kialakított fürdőszoba (4,59m2), illetve egy kamra helyiség, ahol a hűtő került elhelyezésre (2,02m2) ebből a helyiségből jutunk át a 2. lakrészbe.

2.LAKRÉSZ: Vagy a kamra helyiség felől, vagy az udvar felől közelíthető meg. Itt egy 10,54m2-es helyiségbe lépünk, mely dolgozó szobának vagy hálószobának is kiváló választás, innen nyílik a 11,60m2-es nappali, majd egy közlekedőn (2,52m2) keresztül érhető egy különálló szeparált ablakkal rendelkező kompakt konyha (3,96m2) reggeliző pulttal és egy tágas zuhanyzós ablakkal rendelkező fürdőszoba (5,76m2).

- A vételár részét képezi: a beépített konyhabútorok és konyhagépek (gáz főzőlap, sütő)

- A környék csendes és biztonságos. A környezet a vízparton élőknek köszönhetően pedig gyönyörű. Szomszédok, kedvesek és csendes életvitelt folytatnak.

- Rezsi költség jelenleg összesen: 35.500.-Ft (gáz: 15.000.-Ft/hó, víz: 5.500.-Ft/hó, villanyszámla: 11.000.-Ft/hó, szemétszállítás: 4.000.-Ft/hó.

- Közlekedés: 10 perc sétával a Hév elérhető, mellyel 25 perc alatt a város elérhető.

- Bevásárlás: 5 perces autóútra Aldi, Lidl könnyen elérhető, de 8 perc sétával egy jól felszerelt kisbolt is megtalálható.

További bővebb információkért, illetve a megtekintés ügyében, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is.

Ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6564123


+36 70

Ingatlannet kód: NET6564123


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 352 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 73,5 millió Ft, négyzetméter ára 742 424 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Noszkay Zsuzsanna referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564123. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.