star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 165m²


Ár:

134 900 000 Ft

Építés éve
2014
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
szén-fa (egyéb)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

HA IRODÁNKON KERESZTÜL VÁSÁROLJA MEG AZ INGATLANT 100.000 FT ÉRTÉKŰ IKEA UTALVÁNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!!!

Panorámás, medencés EXKLUZÍV családi ház!

Dunaharasztiban, 2014-ben épült újszerű, 164 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ gyönyörűen parkosított 780 nm-es telekkel, NAGY medencével, szaunával ELADÓ!

Dunaharaszti Alsóvárosban eladó egy nagyon világos, NAPPALI + 3 HÁLÓS, földszintes, lenyűgöző, EXKLUZÍV hangulattal rendelkező, MAGAS MINŐSÉGBEN megépített és berendezett ingatlan, hatalmas ablakokkal. A rezsi alacsony.

A ház 165 nm-es ingatlan, 30-as téglából épült, modern stílusú, szülői lakrésszel, dupla garázzsal. A jó méretű előszobából jutunk balra a nagy, am-konyha étkezőbe, nappaliba rengeteg üvegfelülettel, illetve innen nyílik a szülői hálószoba saját gardróbbal és zuhanyzós fürdőszobával, a konyhából nyílik a kamra is. Az előszobából jobbra két hálószoba található és közöttük kádas fürdőszoba. Az előszobában, gyerekszoba előtt hatalmas gardróbszekrények lettek elhelyezve.

A nappali közvetlen a kertre néz, ahová egy üveggel fedett teraszon keresztül léphetünk ki. A terasz adottságai lehetővé teszik télikert kialakítását is, így még télen is élvezhetjük a növények közötti pihenés élményét.

Műszaki adatok:
- 30-as tégla;
- 10 cm szigetelés;
- betoncserép a tetőn
- PADLÓFŰTÉSSEL plusz radiátorok;
- a fürdőkben a padlófűtést törölköző szárító radiátorok egészítik ki;
- elektromos redőnyök + szúnyogháló;
- 12 nm szauna panorámával a hegyekre, a városra;
- a ház riasztórendszerrel, távfelügyelettel ellátott
- medence gépesítve;
- 2 db klíma;

A garázs 45 m2-es, dupla beállós, nagy belmagassággal, ahol két autó mellett kényelmesen elférnek a pakolásra alkalmas polcrendszerek is. A garázsból közelíthető meg a padlás.

A kert gyönyörűen parkosított, dombos. Gondosan tervezett, varázslatos díszkert, rengeteg növénnyel, árnyékkal, 140 cm mély medencével, pázsitos résszel, melyről bámulatos kilátás nyílik. A teljes kert öntözése automatizált, így nekünk már csak gyönyörködni kell a kilátásban. Kerti tároló a kerti szerszámok tárolására.

A kertben további autó számára térkövezett beálló. Automata kapu és garázskapu szolgája a kényelmet.

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, panorámával, a biztonságos és barátságos lakóközösség, a jó közlekedés és, valamint a városhoz való pár perc alatti közelség, mégis megnyugtató szigetként funkcionáló meghitt családi otthon!

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2023 őszén!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588694


+36 70

Ingatlannet kód: NET6588694


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 817 576 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Lázár Hajnalka referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588694. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.