star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 320 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 320 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 70m²


Ár:

56 900 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A kiváló infrastruktúrával rendelkező családi házak egy 320 m²-es telken helyezkednek el, Lke-2 építési övezetben.

A hátsó, kétszintes épület 70 m² nagyságú, a 2000-es években épült 30-as tégla főfalazattal, cserépfedéssel.

2018-ban az elektromos hálózat teljes felújításon esett át, fejlesztése során 3 fázis és éjszakai áram került kialakításra. Cserére kerültek a nyílászárók is, új ajtók és fa ablakok kerültek beépítésre hőszigetelt üvegezéssel, valamint az épület 10 cm-es grafitos külső hőszigetelést kapott.

Fűtéskorszerűsítés keretében 2021-től gáz cirkó biztosítja a fűtést és szolgáltatja a meleg vizet, valamint a tetőtérben elhelyezésre került egy inverteres klíma is. A burkolat kerámia járólap illetve padlószőnyeg.

Az ingatlan nagyon jó állapotú, összközműves, a külső színezés az új tulajdonosra vár.

Az ingatlan riasztóval felszerelt.

Az utcafronti, 57 m²-es épület az 1960-as években épült, vegyes falazatú, erősen felújítandó vagy bontandó állapotú, a villany- és gázszolgáltatás megszüntetésre került. Helyiségei: előszoba, 2 szoba, fürdőszoba, WC, tároló.

Lehetőséget biztosít további lakható épület kialakítására, illetve garázs vagy vállalkozás működtetésére, de igény esetén a tulajdonosok vállalják az épület bontását és az építési törmelék elszállítását is.

A parkolás az ingatlan területén megoldható, a bejutást elektromos kapu biztosítja.

Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596477


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596477


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 320 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 812 857 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.