star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 101 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 537 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 101 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 537 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 101m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Dunakeszi csendes mellékutcájában ez az akár több generáció számára vagy befektetésnek is alkalmas ingatlan, amely 540 m2-es telken található.

Az ingatlan két lakóépületet és egy garázst tartalmaz, amely tökéletes lehetőséget nyújt az otthon és a munka egyensúlyának megtalálására.

Az épületek kiváló minőségű téglából épültek az 1930-as években, és az idők során gondosan karbantartották őket. Az első lakóépület 35 m2 alapterületű, és egy előszobával, tágas konyhával és étkezővel, egy nagy méretű nappalival, nettó 10 m2-es szobával a tetőtérben és egy fürdőszobával rendelkezik.
A második lakóépület 28 m2 alapterületű, konyhával és étkezővel, egy nappalival és fürdőszobával rendelkezik. Mindkét épület kényelmes otthonként szolgálhat egy kisebb családnak vagy egy egyedülállónak.

Az elmúlt 15 évben a főépületet folyamatosan fejlesztették a tulajdonosok. Az összes nyílászáró műanyag kétrétegű hőszigeteltre lett cserélve. Cserélve lettek a régi villanyvezetékek, új rézre. A földszinten és a tetőtérben is hűtő-fűtő klímák lettek beszerelve illetve a nappaliba kandalló. 2016-ban 5cm szigetelést kapott és színezve lett.
2018-ban az alap is szigetelve lett acéllemezes megoldással amelyre 30 év garancia érvényes.

Az ingatlanhoz tartozik egy 35 m2-es garázs is, amely szerelő aknás és lehetővé teszi az autók és más járművek biztonságos tárolását. A garázs alkalmas lehet műhelynek vagy raktárnak is.

A telken fút kút is található amellyel az öntözés, locsolás díjmentesen megoldható.

Az ingatlan helye kiváló: csendes, nyugodt környék, mégis közel van a városközponthoz és a fontosabb közlekedési útvonalakhoz. Az ingatlan tökéletes lehetőséget kínál azoknak, akik a városi élet nyugalmára és a vidéki környezet szépségére vágynak.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.
CSOKkal és hitellel is megvásárolható! Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, új nyílászárók, fúrt kút, melléképület, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kandalló, lakható melléképület, szerelőakna
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dunakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508503


+36 70

Ingatlannet kód: NET6508503


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dunakeszi) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m², míg a hozzá tartozó teleké 537 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 692 079 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.