star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 260 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 644 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 260 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 644 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 260m²


Ár:

139 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
7 (6 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Álomotthon Várja Új Tulajdonosait Dunakeszin! 

Fedezze fel ezt a kivételes, 260 négyzetméteres, önálló családi házat Dunakeszi legkeresettebb részén, ahol a kétgenerációs életvitel új dimenzióját nyithatja meg! Itt a ritka lehetőség, hogy egy igazán különleges otthon részese legyen, parkosított kerttel, garantáltan lenyűgözi majd az Ön és családja szívét.

Elegancia és Funkcionalitás Tökéletes Harmóniában

Az otthon földszintjén egy tágas, igényesen kialakított étkezős konyha, három hangulatos szoba, külön Wc, valamint egy fürdőszoba+Wc található, összesen 127 négyzetméteren. A tetőtér különlegessége, hogy 3+1 szoba, egy lenyűgöző nappali, zuhanyzós fürdőszoba+Wc, és egy külön Wc helyezkedik el itt, körülbelül 118 négyzetméteren. Két szoba erkéllyel büszkélkedhet, ahonnan a kert zöldje csalogat.

Két Lakrész? Igen, Lehetséges!

Különleges kialakításának köszönhetően lehetőség nyílik egy külső bejárattal két önálló lakrészt kialakítani, így az otthon még több generáció számára is ideális választás lehet. Kombi gázkazán gondoskodik a meleg vízről és a fűtésről, míg az étkezőben elhelyezett kandalló a tűzrakás szerelmeseinek nyújt meghitt perceket.

Pihenésre Teremtett Kert és Kiváló Infrastruktúra

A házat körülvevő idilli kert tökéletes helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra. A kényelmes parkolás mind a telken, mind az utcán megoldott. Az infrastruktúra kiváló; minden szükséges létesítmény, mint boltok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, rövid sétával elérhető. A tömegközlekedés is kiváló, a Budapest felé vezető buszmegálló és a vasútállomás is csupán néhány percnyire található.

Ne Maradjon Le!

Ez a gyönyörű otthon nem csak lenyűgöző kényelmet és luxust kínál, de egyben kiváló lehetőség is a befektetők számára. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hívjon most! Legyen az első, aki felfedezi ezt a csodálatos ingatlant és kezdjen új életet a kényelem és a stílus jegyében. Megtekintésért hívjon bátran, akár hétvégén is!

A környékről:

Csendes, kertvárosi.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunakeszi, Tavasz utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531897


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531897


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Tavasz utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 644 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 534 615 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Almási Zsuzsanna referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.