star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 291 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 291 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 120m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
1968
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Dunakeszi Gyártelep csendes utcájában kínálok eladásra egy 3 szintes, 120 m2-es, 3 szoba + amerikai konyhás, tégla építésű, kertes sorházat garázzsal.

Rendezett, csendes, árnyas fákkal övezett egyirányú utcáról nyílik a Viacolorral burkolt előkert, mely kiemeli a letisztult és igényes megjelenésű ház arculatát.

Az előtérből nyílik egy tároló, fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel, innen van lehetőségünk az emeleti szintek megközelítésére is. A földszint teljes további terjedelmében az impozáns amerikai konyhás, légkondicionált nappali kapott helyet, mely színei, térkihasználása és a teljes hátsó frontot betöltő ablakok nyújtotta világosság miatt barátságos, otthonos érzetet áraszt. Jobb oldal teljes hosszában beépített, karakteres színvilágú konyhabútor található, mely a vételár részét képezi a Whirpool és Boch gépekkel, valamint a reggeliző szigettel együtt. A nappali a konyhával egy légtérben, mégis kellemesen szellősen és szeparáltan kapott helyet és szintén egy légtérben, de ügyes és átgondolt megoldásokkal vizuálisan elkülönítve található a terasz- és kertkapcsolatos ebédlő.

Felső szinten van az árnyékolóval felszerelt, teraszkapcsolatos szülői hálószoba és egy beépített gardróbbal rendelkező szoba, fürdőszoba káddal és toalettel, valamint a folyosóról nyílik egy utcafronti erkély, ami kifejezetten világossá teszi a közlekedőt.

A padlástér szigetelése, tetőtér ablakai, belmagassága biztosítják a legoptimálisabb térkihasználást, jelenleg egy szoba és egy dolgozó rész került benne kialakításra.

Földszintről 24 m2-es árnyékolt teraszon keresztül jutunk ki a saját kúttal, öntöző- és csepegtető rendszerrel kiépített hangulatos kertbe. Privát szféráját a növények és a kerítés együtt biztosítják. Kert végén található az 50 m2-es műhely és garázs, mely gépkocsival a hátsó utca felől elérhető.

2017-ben teljeskörű felújítás keretében a villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, a ház új tetőt és 40 cm tetőszigetelést, a földszinti oldalfalak további hangszigetelést kaptak, műanyag 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre. Földszinten padlófűtés került kialakításra, a többi szinten radiátor hőleadók biztosítják az otthon melegét.

Irányár: 129 millió forint


Elhelyezkedés

Dunakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639960


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639960

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dunakeszi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 291 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 075 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.