star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszeg

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 896 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Dunaszeg

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 896 m² telek

  • Eladó ház Dunaszeg

  • 125m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 307
Győr közelében Dunaszeg településen megvételre kínálok egy 2024-ben átadásra kerülő kulcsrakész állapotú tégla építésű családi házat. Az ingatlan kiváló minőségi anyagokból épül, befejezése és kulcsrakész átadása szerződéskötéstől számított 3 hónap. A ház alapterülete bruttó 179.92 m2. Felosztása: előtér, közlekedő, étkező, konyha, nappali, fürdő, WC, 2 hálószoba, kamra, garázs, fedett belépő és fedett terasz (16.8 m2). Az ingatlan Bakonytherm fal- és hőszigetelés rendszerből épül, a tető fedése Bramac cserép, fafödémes 30 cm-es padlásszigeteléssel és teljesen járható (OSB) felülettel. Fűtéséről hőszivattyú gondoskodik HMV melegvíztartállyal és puffertartállyal, padlófűtés hőleadással (garázsban radiátoros hőleadás). Az átmeneti időszakban a kellemes közérzetről 3 inverteres klíma gondoskodik (1 db a nappaliban és a 2 szobában 1-1), mely szintén a vételár részét képezi. Nyílászárói 3 rétegű üvegezéssel ellátott, kívül barna, belül fehér színű műanyag nyílászárók, rejtett redőnnyel felszereltek. A ház energetikai jellemzői rendkívül jók, de a napelemek előkészítése is megtörtént a még korszerűbb lehetőségek miatt. A garázsban kialakításra került 2 állású töltési lehetőség elektromos autóknak, elektromos Hörmann típusú garázskapu, illetve kiépítésre került egy vizes rész a mosókonyha kialakításához is. Extraként riasztó rendszer kiépítése is megtörtént. A vételár a 896 m2-es telket, annak körbekerítését és a járdákat a ház körül is magában foglalja. A ház homlokzata világos bézs és a lábazaton barna színű lesz, díszítésként süttői kőburkolatot kap helyenként (bejárat, terasz). A belső burkolási munkálatok jelen pillanatban nem kezdődtek el, így lehetősége van az új tulajdonosnak a kivitelezővel egyeztetni a színek tekintetében.

A teljes tervdokumentáció megismeréséhez, kulcsrakész lista pontos egyeztetéséhez, az aktuális készültségi szint megismeréséhez és az ingatlan megtekintéséhez kérem hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk díjmentes hitelügyintézésben is rendelkezésre áll.

A weboldalon, illetve a képgalériában található képek, szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


Elhelyezkedés

Dunaszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627918


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627918

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaszegi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 896 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 960 000 Ft, ami a dunaszegi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627918. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.