star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszekcső

  • 430 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 2 377 m²

    telek

Vételár:

151,91 millió Ft

Eladó ház Dunaszekcső

  • 430 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 2 377 m² telek

  • Eladó ház Dunaszekcső

  • 430m²


Ár:

151 917 150 Ft

Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Panzió és apartmanház eladó a Duna-part közelében. Dunaszekcsőn a főút mellett eladó ez a hangulatos Panzió. A Duna-parti falu szabadstrandja és kompjárata miatt is közkedvelt. Jól megközelíthető hiszen az autópálya is 15 km-re van, legközelebbi város Mohács vagy Bátaszék. A dél baranyai régióban a villányi és a szekszárdi borvidékhez közel található. A jelenleg is működő kitűnő állapotú ingatlan sok lehetőséget rejt. Több épületegyüttesből áll. PANZIÓ 265M2:Földszint:- Recepció, étkező, meleg konyha és a kiszolgálóhelyiségek találhatóak ezen a szinten és az udvar felé tágas teraszon étkezhetnek a vendégek. Szuterén szint: Kazánház, mosókonyha, barkácshelyiség és konyhai előkészítő helyiségek tárolók találhatóak.Tetőtér:3 szoba, tágas fürdővel. Apartmanházban 120M2-en 3 lakrész található ahol külön terasza van mindegyik apartmannak. A panzió és az apartmanok is kitűnő állapotban vannak, mind a burkolatok, mind a felszereltségük kiváló. Tégla építésű, szigetelt épületek. Az udvarban, pince, klubhelyiség, fedett terasz várja a pihenni vágyókat. A kert teraszos kialakítású, különleges, gondozott növényekkel kellemes hangulatot biztosítanak. Ajánlom házkeresőknek, akik akár a panzió földszintjén kialakíthatnak maguknak egy lakást és a panziót üzleti célra hasznosíthatják. A most is jól működő panzió jó befektetés lehet új tulajdonosának. A vételár tartalmazza az éttermi felszereltségű konyha és a helyiségekben lévő teljes berendezést. Ha megtetszett hívjon, várom önt egy kávéra a panzió teraszán!


Elhelyezkedés

Dunaszekcső, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543466


+36 30

Ingatlannet kód: NET6543466

Az általad megtekintett eladó dunaszekcsői (Petőfi utca) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 430 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 377 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 151,91 millió Ft, négyzetméter ára 353 296 Ft, ami a dunaszekcsői átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszekcső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.