star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszekcső

  • 178 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 046 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó ház Dunaszekcső

  • 178 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 046 m² telek

  • Eladó ház Dunaszekcső

  • 178m²


Ár:

21 000 000 Ft

Építés éve
1954
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Dunaszekcsőn kétszintes családi ház csendes környezetben eladó. Dunaszekcső Baranya Dél- Keleti részén a Duna mellett Pécstől 52, Mohácstól 16, Bátaszéktől 13 km-re található. A településen iskola, óvoda, művelődési ház és könyvtár, idősek napközi otthona, egészségügyi ellátás, gyógyszertár megtalálható. A faluban a tömegközlekedés is kiváló.

A telekről panorámás kilátás nyílik a kertek végében lévő völgyre, melyen patak folyik keresztül. A ház falazata stabil, téglából épült, vizesedés nem látható.

Az alsó szinten szoba, konyha, fürdő WC-vel, a felső szinten előszoba, közlekedő, WC, fürdő, kamra és öt szoba van. Az egyik szobából gyönyörű panorámás erkély nyílik. A központi fűtés két fajta, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is biztosított.

Nyári konyha, garázs, tárolók, kert tartozik hozzá.
A vásárláshoz a falusi CSOK is igénybe vehető!
Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Dunaszekcső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618648


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618648

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaszekcsői családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 046 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 117 978 Ft, ami a dunaszekcsői átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszekcső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.