star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Táborállás

  • 195 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 990 m²

    telek

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Táborállás

  • 195 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 990 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Táborállás

  • 195m²


Ár:

66 900 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó 3 szintes, SZIGETELT családi ház, csendes madárcsicsergős környéken, Dunaújvárosra néző panorámás telken a Tagingatlan Iroda kínálatában.

A 990 m2-es összközműves telken elhelyezkedő 195 m2-es ház, B30-as téglából épült, 5 cm szigetelést+ dísztégla borítást kapott.

Az ALSÓ SZINT: (szuterén) udvar felőli bejárattal rendelkezik, ahol kialakításra került egy szoba, kamra, tárolók, kazánház, fürdőszoba WC-vel zuhanyzóval, konyha és egy étkező, új nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, helyiségeiben kerámia padlóburkolattal.

A KÖZÉPSŐ SZINTEN: előszoba, hálószoba, konyha étkezővel, nappali és fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval került kialakításra, új nyílászárókkal, a nappaliban laminált lappal a hálóban padlószőnyeggel, a többi helyiségben járólappal burkolva. A fürdőszoba modern új burkolatokkal, a konyha új bútorzattal. A hálóban lévő új gardróbszekrény is a vételár részét képezi.

A FELSŐ SZINTRE: az udvar felőli külső lépcsőn juthatunk fel, de az épületen belül kialakításra került egy csigalépcső mely mindhárom szintet összeköti. Kialakítását tekintve: az erkélyről kis előszobába érkezünk melyből gardróbszoba nyílik. A tágas nappaliból fürdőszoba nyílik WC-vel és fürdőkáddal. A nappali tágas méreténél fogva, remekül kialakítható benne egy amerikai konyha illetve leválasztható egy hálószoba. A szoba parkettával a többi helyiség járólappal burkolt. Ezen a szinten klíma is be lett építve. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a városra.

A ház fűtése gázcirkó illetve vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, mindhárom szinten öntöttvas radiátor hőleadókkal, illetve rendelkezésre áll 2 gázbojler is.

A szépen rendezett, füvesített udvarban, téglaépítésű 2 beállásos garázs + nyári konyha és egy hozzá kapcsolódó 30 m2-es újonnan épült filagória kapott helyet.

A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal, a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Táborállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6429793


+36 30

Ingatlannet kód: NET6429793


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, táborállási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 195 m², míg a hozzá tartozó teleké 990 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 343 077 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Táborállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.