star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 200 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 609 m²

    telek

Vételár:

108 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 200 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 609 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 200m²


Ár:

108 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
2
Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt az Újtelep csendes utcájában található, akár két generáció együttélésére is alkalmas családi házat. Az ingatlan az 1970-es évek közepén épült blokktéglából, aminek tetőterét 2004-ben építettek be. Ekkor került felújításra a tető is ami kőzegyapot szigetelést is kapott. 609 nm-es, gyönyörűen megtervezett, parkosított telken helyezkedik el, lakórésze szintenként 100-100 nm.
Alsó szinten: kényelmes méretű konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, ( tusoloval, wc-vel, bidével) vendég wc, kamra,
Felső szinten: Konyha, nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba
( káddal) került kialakításra. Felső szinten a nappali és a hálószobák laminált lappal, konyha, fürdőszoba, járólappal burkolt.
Alsó szinten a szobákban és a fürdőszobában vinyl padlólap, többi helyiségben járólap került. Felső szinten két hálószoba erkélykapcsolatos, földszinten egy fedett terasz is megtalálahtó. A ház alatt 34 nm-es szuterén húzódik, ami akár irodának, hobbi helyiségnek is kialakítható.
Fűtése alsószinten beretta gázkazánnal történik, meleg vízet Ariston villanybojler biztosítja, felsőszinten a fűtést és a meleg vízet is a Junkers gázkazán látja el. Hőleadás mindenhol lapradiátorokkal történik. Két gázóra van, szintenként külön mérhető a fogyasztás. Elektromos hálózatot bővíteték. (3X25 A)
Nyílászárók a tetőtérben újszerű faablakok, földszinten 4 éve cserélt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval. Nyáron a nagy melegben szintenként 1-1 Gree klíma ( 3,8 kw) gondoskodik a kellemes hőérzetről. A házhoz épített garázs járólapozott, plafonja 10 cm-es szigetéssel ellátott. Az ingatlan tehermentes.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Újtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549831


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549831

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Újtelepi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 609 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 108 millió Ft, négyzetméter ára 540 000 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Újtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.