star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 186 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 825 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 186 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 825 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Újtelep

  • 186m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Dunaújváros Újtelepén családi ház eladó.
Csendes kis utcában, saroktelken lévő tetőtérbeépítéses ingatlan.
1960-ban téglából épült, majd 1984-ben a tetőtér beépítésével, garázzsal, és nagy melléképülettel bővítették. A házat azóta is folyamatosan korszerűsítették, így 2006-ban a komplett tetőcserét követően 10 cm külső hőszigetelés, redőnyös, szúnyoghálós korszerű fa nyílászárók és az idén napelemek kerültek beszerelésre. A tetőtér belső felújítása 2022-ben történt, itt két szoba, gardrób és tusolós fürdő, wc található.
Az alsó szinten tágas, napfényes nappali, hálószoba, gyerekszoba és konyha-étkező, fürdő van. Az étkezőből a fedett teraszra jutunk, ami kellemes hely kávézáshoz, vagy családi ebédekhez tavasztól késő őszig. Az ingatlan pinceszintjén több tárolásra alkalmas helyiség található.
A ház fűtését jelenleg vegyes tüzelésű kazán és gázkazán biztosítja, de van elektromos kandalló és elektromos radiátor is. A villamosenergia ellátása 3x25A teljesítményű.
A telek hátsó részén 50 m2-es melléképület található, ahova minden közmű bevezetésre került.
Kiváló helyen lévő, garázzsal, nagy melléképülettel, napelemmel felszerelt tágas élhető otthon.
Hívjon bátran, ha Ön is épp ilyet keres!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Újtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6558281


+36 20

Ingatlannet kód: NET6558281


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Újtelepi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 825 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 456 989 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Újtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.