star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros

  • 355 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

128,5 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros

  • 355 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros

  • 355m²


Ár:

128 500 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Dunaújváros Csillagdombján, 354 m2-es, 2 generáció együttélésére is kiválóan alkalmas, 3 szintes családi házat kínálok megvételre, 700 m2-es telken, csendes családi házas övezetben! Az ingatlan 1996-ben épült téglából és A+ os energetikai besorolású. Építése óta folyamatosan karban van tartva, ennek köszönhetően szép állapotban van. Remek lehetőség egy nagyobb család számára!A beltér és a kültér lelkes támogatója a pihenésnek és a szórakozásnak egyaránt! A szuterénben akár wellness helyiséget is ki lehet alakítani, szauna már rendelkezésre is áll, de továbbgondolásra is van lehetőség bőven. A szuterénből is van kijárat a kertbe, mégpedig egy hangulatos szőlővel felfuttatott sütögető teraszra léphetünk ki. Innen pár lépcsőfokkal feljebb pedig medence is rendelkezésre áll. A lakótér földszinten és a tetőtérben helyezkedik el, a földszinten a nappali mellett egy hálószobát alakítottak ki saját fürdőszobával, a tetőtérben pedig további 4 hálószoba várja, hogy birtokba vegyék, ugyanitt egy gardrób szoba is van, valamint egy tágas fürdőszoba sarokkáddal és zuhanyzóval.A lakószintek alatti szuterénben találhatóak: kazánház (háztartási helyiség), tároló, hobbi szoba, wellness avagy fitnesz helyiségként funkcionáló szoba szaunával és egy étkezőnek kialakított helyiség. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik (padlófűtés és lapradiátor), de rendelkezésre áll a földszinti nappaliba lévő kandalló is. A fülledt nyári napok enyhítéséről 3 db klíma gondoskodik. Az ablakok hőszigetelt fa ablakok, melyek redőnnyel felszereltek.Az utcafronti bejárat a földszintre vezet, itt helyezkedik el a garázs melynek közvetlen bejárata van az előszobába. Az előszobából a tágas fényárban úszó étkezőbe léphetünk, melyhez kapcsolódik a tágas terasz. Ezen a szinten az étkező mellett amerikai konyha (kamrával) valamint a nappali és egy hálószoba van saját fürdővel.A földszintről elegáns fa burkolatú lépcső vezet a tetőtérbe, ahol egy nyitott légterű impozáns nappaliként is remek galériát alakítottak ki. Innen nyílik a 4 hálószoba, a gardrób és a fürdőszoba is. Közelben minden megtalálható, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvos, patika, buszmegálló. A belváros is csupán 5 perc kocsival. A környezet ideális, összetartó, családias a közösség, rendezett az utca és a környezet.Keressen bátran ha elnyerte tetszését vagy kérdései vannak!Ha hitelre van szüksége az áhított otthon megvásárláshoz díjmentesen tudok benne segíteni! .

Referencia szám: HZ088140-IN


Elhelyezkedés

Dunaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624391


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624391


Az általad megtekintett eladó dunaújvárosi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 355 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 128,5 millió Ft, négyzetméter ára 361 972 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624391. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.