star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 133 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

58,5 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 133 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 133m²


Ár:

58 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Dunavarsány csendes utcájában kétszintes családi ház eladó gyermekbarát nagy szobákkal. Az ingatlan a 80-as években épült téglából, nettó alapterülete 133 m². A ház egyik részén 3 éve nyílászárócsere történt, műanyag ablakokra, a többi helyiségben a jó állapotú, fa nyílászárók megmaradtak.

Fűtése kombi cirkóval megoldott, a radiátorok 2 éve lettek lecserélve. Kiegészítésként helyet kapott az előtérben egy vegyes tüzelésű kazán is.

Az összközműves telek 719 m², hátsó részében villannyal ellátott, jó állapotú melléképületek találhatóak. Locsolása fúrt kútról üzemel.

A földszint nettó alapterülete 85 m², itt található egy előszoba, egy tágas, 24 m²-es hálószoba, egy nagy konyha-étkező, egy kamra, egy zuhanyzós, kádas fürdőszoba. A bejárattól jobbra a közlekedőből nyílik egy WC helyiség és eltolt szinttel egy nappali. A konyhabútor az ár részét képezi. A ház alatt egy 9 m²-es pince található. A műanyag nyílászárók szúnyoghálós redőnnyel felszereltek.

A tetőtér nettó 52 m² nagyságú. Ezen a szinten található 2 hálószoba, egy fürdőszoba és egy közlekedő. Az utcafronti, 24 m²-es szobához egy 7 m²-es erkély kapcsolódik, a másik hálószobához egy 34 m²-es nagy terasz, ami bővítés szempontjából alkalmas akár egy további hálószoba létesítésére is.

A villanyvezetékeket az alsó szinten kicserélték, illetve a fürdőszoba 2 éve felújításra került.

Rezsije átalányban: villany 12 000 Ft/hó, gáz 28 000 Ft/hó.

A ház nagy terekkel rendelkezik, mely nyugalmas elvonulásra is alkalmas a család minden tagjának.

Az utca forgalma elenyésző, betonozott, rendezett. Gépkocsival közvetlenül be lehet állni a garázsba.

A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség gyalogosan pár percre; iskola óvoda 15 perc sétára található.

Az ingatlan tehermentes, költözés megállapodás alapján.

Ajánlom nagycsaládosoknak, az ingatlan igény szerint leválasztható, akár 2 generáció részére is.

Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívásukat a hét minden napján!


Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502733


+36 70

Ingatlannet kód: NET6502733

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 58,5 millió Ft, négyzetméter ára 439 850 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szüllő Gyöngyi referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502733. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.