star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 119 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

99,99 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 119 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 119m²


Ár:

99 990 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Ha megunta a nagyváros zaját és szeretne a budapesti agglomerációba költözni, jöjjön és tekintse meg ezt az ingatlant!

Eladó Dunavarsány Kisvarsányban fiatalos, rendkívül jó elrendezésű, téglaépítésű, földszintes családi ház, nagy telekkel.

A ház 2005-ben épült 38-as Porotherm téglából, mely hőszigetelő vakolatot kapott és 2018-ban felújításon esett át. Nettó lakható területe 119 m², amely egy előszobát, közlekedőt, tágas nappali-konyha-étkezőt, valamint egy 15 m²-es hálószobát, két félszobát, kamrát, fürdőszobát, külön WC-t és egy kazánhelyiséget foglal magába.

Ehhez tartozik egy garázs és egy 25 m²-es terasz is. A garázsból közvetlenül be lehet jutni a házba, mely rossz idő esetén illetve bevásárláskor rendkívül előnyös.

Az ingatlan betonfödémes, a tető zsindelyborítású, a tetőtér beépíthető. 2018-ban a felújítás során megtörtént a nyílászárók cseréje, a fürdőszoba teljes felújítása, vízvezetékek cseréje, belső átalakítás során leválasztással egy plusz kis szoba lett kialakítva. Az elektromos hálózat felújításra került, álmennyezet került fel, valamint a garázs járólapozása is megtörtént. A hálószobákba svéd "Paddington" egyedi, kézzel festett kiváló minőségű padló került felhelyezésre.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, buszmegálló, vasútállomás, Egészségház, erdő és bevásárlási lehetőség is néhány perc alatt elérhető. DK-i fekvése biztosítja a világos tereket. Az árnyékolásra redőnyök kerültek felszerelésre.

Az ingatlan fűtése gáz cirkóval történik, valamint klímaberendezések biztosítják a kellemes hőmérsékletet.

A modern beépített konyha az ár részét képezi!

Az udvar parkosított, automata öntözőrendszerrel, medencével, robot fűnyíróval biztosít minden kényelmet! A költségtakarékos üzemeltetésre fúrt kút nyújt lehetőséget.

A garázs automata kapuval felszerelt és kialakításra került még egy térkövezett gépkocsi beálló is az udvarban.

A telek nagysága 719 m².

Az ingatlan riasztóval felszerelt!

A környék csendes, jó szívvel ajánlom minden új otthonra vágyó családnak!

Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő megkeresésüket!


Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521793


+36 30

Ingatlannet kód: NET6521793

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99,99 millió Ft, négyzetméter ára 840 252 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.