star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 686 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 686 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 176m²


Ár:

230 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

PEST MEGYÉBEN DUNAVARSÁNYON SZINTE NULLÁS REZSIKÖLTSÉGŰ HÁZ ELADÓ!

Az épület szerkezete: 30 cm Nf Porotherm tégla, Belső falazat 10-es Ytong tégla, lábazati szigetelés 16 cm 170 cm mélységig, homlokzati szigetelés 20 cm, födémszigetelés 10 cm, fa nyílászárók 3 rétegű védőgázos üveg, terasz ajtó 250 cm széles emelő toló ajtó, a fürdők nyílászárói füstüvegesek. Ház gépészeti adatai: Fűtési rendszer: 12 KW elektromos kazán ami 4 KW -on üzemel, padlófütés , kandalló és minden szinten egy 3,5 KW-os hűtő-fűtő klíma van felszerelve. A melegvízet egy Ariston Lydos hibrid hőszivattyús bojler állítja elő.
Biztonság: a házban található egy beépített széf, és riasztó rendszer is van.
Kert: Kocsibeálló elektromos kapuval 2 autónak van lehetőség. A füves terület locsolórendszerrel biztosítja a kényelmet. A kertben található egy 50 nm-es faház, ami tárolásra kiváló, és egy trambulin van leásva. A kertben van lehetőség állattartásra, jelen pillanatban is van tyúk es csüngőhasú malacnak kialakítva hely. A kert egész szélén pedig termesztésre alkalmas terület van.
Közel van iskola , óvoda , posta és élelmiszerbolt. Gyalog 10 perc sétára. Külföldre költözés miatt eladó .Ha felkeltette az érdeklődését akkor hívjon bizalommal, rugalmasan tudjuk mutatni.


Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523653


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523653

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 686 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 1 306 818 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.