star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 293 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 103 m²

    telek

Vételár:

62,99 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 293 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 103 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 293m²


Ár:

62 999 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

DUNA-PARTHOZ KÖZELI,MEDENCÉS INGATLAN!!!
Dunavarsányban Forrás lakóparkban 200 méterre a Dunától eladó egy könnyűszerkezetes nettó 103 m2-es ikerház. Négy hálószoba, amerikai -konyhás nappali, két fürdő szobás, konyha, kamra, gardrób helységekből álló ház kényelmes életteret biztosít nagyobb család számára is. Az ingatlanhoz tartozik még egy 25 m2-es tároló is.
A kertben egy 15 m3-es épített medence gépészettel, homok szűrővel valamint egy 15 m2-es fedett terasz is található. Kerti sütögető és kemence is található szabadidő kellemes eltöltéséhez. Fűtése és a meleg víz kombi gázcirkóval radiátorokkal megoldott. Dupla üveges Thermo fa nyílászárók vannak beépítve. Konyha bútor az árban.
Az ingatlant szilárd útburkolattal ellátott úton közelíthetjük meg.
Közlekedés nagyon jó, busz 5 perc sétával elérhető. Budapest kb. 35 perc alatt elérhető. Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646513


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646513

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 293 m², míg a hozzá tartozó teleké 103 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Az ikerház ára 62,99 millió Ft, négyzetméter ára 215 014 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.