star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavecse

  • 180 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 739 m²

    telek

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó ház Dunavecse

  • 180 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 739 m² telek

  • Eladó ház Dunavecse

  • 180m²


Ár:

42 500 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Dunavecsei családi ház!

Dunavecse, csendes utcájában, 3 szoba+ nappalis, nagy telekkel rendelkező családi ház magánszemélytől eladó, a Max-Office Ingatlan iroda kínálatában!

Az ingatlan 2739nm-es, gazdálkodásra is alkalmas telekre épült. A közvetlen szomszédok hiányának köszönhetően, teljes körpanorámával rendelkezik.
A ház alapterülete 280nm, 3 szintes, ebből az emelet és a beépített tetőtér a hasznos lakótér, kb. 180nm.
Földszinten található a 2 autó beállására alkalmas, aknás garázs (egymás elé), szauna, zuhanyzó, WC, nyári konyha, és lejárat a kb. 12nm-es boros pincébe. A földszint külső falazata terméskővel rakott.
Az emeletre házon belül és kívül is fel lehet menni.
Emeleten a tágas tereket nagy boltívek választják el egymástól. Itt található egy előtér, nappali, étkező-konyha, spájz, hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzó, kád, 2db mosdó), WC. Végig padlófűtés van, és a nappaliba kandallót is építettek.
A tetőtérben található 3 hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, WC), galériás előtér, terasz. Itt radiátor adja a meleget.
A ház fűtése gáz-, illetve vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható.
A lakórész fala gázbeton téglából épült, a tetőcserép Bramach.
Hátul kb. 30m2-es fedett, nyitott szín van. Az udvar körbekerített, parkosított, fű, fa, virág, bokrok, tuja, fenyőfa, hársfa, hátul termő gyümölcsfák, és mindezekhez fúrt kútról biztosított az öntöző víz.
Az ingatlan összközműves.
Dunavecse, Bács-Kiskun megyében egy Duna parti kisváros. Nagy előnye, hogy könnyen megközelíthető. Budapesttől 70 km-re, Dunaújvárostól 10 km-re, Kecskeméttől 70 km-re található. Budapest irányából az 51-es főúton, vagy az M6-os és M8-as autópályák használatával. Kecskemét felöl az 52-es főúton. A Pentele híd kb. 3 percre van az ingatlantól.
Az ingatlan irányára: 42.500. e Ft.
További információkért hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Dunavecse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6124561


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6124561

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunavecsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 739 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 236 111 Ft, ami a dunavecsei átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bartha-Völgyi Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6124561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavecse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.